Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir TOKİ Konutlarında Bahar Şenliği Düzenlendi

İLÇELER 10.04.2017 - 01:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir TOKİ Konutlarında Bahar Şenliği Düzenlendi

Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutlarında bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği düzenlendi.
Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutlarında bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği düzenlendi.   Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutları yönetimi Ramis Gencer ve site yönetim kurulu üyelerince bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği programı düzenlendi.   Etkinliğe; Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Çat Kasabası Belediye Başkanı Kamil Duru, Ak Parti İl Encümen Üyesi Hakan Yaman, Gülşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Sultan Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri, eski Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak, Ak Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.   Etkinlik şehitlerimize bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve site yönetim kurulu Başkanı Ramis Gencer'in açılış konuşması ile başladı. Etkinlikte Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider birer konuşma yaparak etkinliğe katılan vatandaşlara seslendiler.   Etkinlik Kur-an-ı Kerim tilaveti, Çocuk oyun gösterisi, Yemek ikramı ile devam ederken; günün anısına Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve katılımcılar site içerisinde bulunan fidanlığa birer ağaç dikti.   Etkinlik site sakinlerinin gönüllerince eğlenmesi sonrası akşam saatlerinde son buldu.        
Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutlarında bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği düzenlendi.

Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutlarında bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği düzenlendi.

 

Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutları yönetimi Ramis Gencer ve site yönetim kurulu üyelerince bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği programı düzenlendi.

 

Etkinliğe; Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Çat Kasabası Belediye Başkanı Kamil Duru, Ak Parti İl Encümen Üyesi Hakan Yaman, Gülşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Sultan Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri, eski Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak, Ak Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Etkinlik şehitlerimize bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve site yönetim kurulu Başkanı Ramis Gencer'in açılış konuşması ile başladı. Etkinlikte Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider birer konuşma yaparak etkinliğe katılan vatandaşlara seslendiler.

 

Etkinlik Kur-an-ı Kerim tilaveti, Çocuk oyun gösterisi, Yemek ikramı ile devam ederken; günün anısına Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve katılımcılar site içerisinde bulunan fidanlığa birer ağaç dikti.

 

Etkinlik site sakinlerinin gönüllerince eğlenmesi sonrası akşam saatlerinde son buldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.