MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir TOKİ Teslim Edilecek Mİ ?

İLÇELER 13.10.2016 - 19:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir TOKİ Teslim Edilecek Mİ ?

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda 28 Eylülde bir açıklama bulunmuştu.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda 28 Eylülde bir açıklama bulunmuştu.     TOKİLERİ 15 EKİM’DE TOKİ HAK SAHİPLERİ EVLERİNDE OLACAK       Gülşehir Belediye Vahdi Arısoy yaptığı açıklamada ; Gülşehir Belediyesi başından beri Toki inşaatı ile ilgilenmekte olup ilk etapta kara yollarından Toki yolunun kara yoluna  çıkış izin belgesi alınmış olup yol bağlantıları yapılmıştır.               Gülşehir Belediye Başkanı Toki, Medaş ve Müteahhit bu konu ile ilgili hızlı bir çalışma içerisinde olup gecikme sürelerinin evrakların askı sürelerinden kaynaklandığı, yapılan çalışmaların doğru şekilde ilerlemesi halinde 15 Ekim'e kadar anahtarların mülk sahiplerine teslim edileceği belirtmiş.     Şimdi tüm TOKİ Hak Sahipleri Yarını iple çekiyor. Bakalım Başkan 15 Ekim 2016 Cumartesi günü anahtarlar teslim olacak diyerek Gülşehir Toki Hak Sahiplerinin umutlarına su serpen iddiası yarın gerçekleşecek mi ?     Halen İktidar partisinin neferleri olan ve kalabalığı görünce TOKİ yi biz getirdik Gülşehire diyen Gülşehir AK Parti yönetiminden bu konuda hiçbir  açıklama yapılmaması ise vatandaşlarda manidar olarak değerlendirildi. Çekilişte 20 gün içinde evinizde olursunuz lafıda havada kaldı.        Mantarkayapost Haber Merkezi olarak TOKİ Hak Sahiplerinin bir anca önce mağduriyetlerini giderilmesini temenni eder. İlçenin TOKİ sorunuyla bireysel olarak ilgilenen Başkanımız Vahdi Arısoy’a teşekkür ve tebrik ederiz.  
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda 28 Eylülde bir açıklama bulunmuştu.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda 28 Eylülde bir açıklama bulunmuştu.

 

 

TOKİLERİ 15 EKİM’DE TOKİ HAK SAHİPLERİ EVLERİNDE OLACAK  

 

 

Gülşehir Belediye Vahdi Arısoy yaptığı açıklamada ; Gülşehir Belediyesi başından beri Toki inşaatı ile ilgilenmekte olup ilk etapta kara yollarından Toki yolunun kara yoluna  çıkış izin belgesi alınmış olup yol bağlantıları yapılmıştır.      

 

 

 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Toki, Medaş ve Müteahhit bu konu ile ilgili hızlı bir çalışma içerisinde olup gecikme sürelerinin evrakların askı sürelerinden kaynaklandığı, yapılan çalışmaların doğru şekilde ilerlemesi halinde 15 Ekim'e kadar anahtarların mülk sahiplerine teslim edileceği belirtmiş.

 

 

Şimdi tüm TOKİ Hak Sahipleri Yarını iple çekiyor. Bakalım Başkan 15 Ekim 2016 Cumartesi günü anahtarlar teslim olacak diyerek Gülşehir Toki Hak Sahiplerinin umutlarına su serpen iddiası yarın gerçekleşecek mi ?

 

 

Halen İktidar partisinin neferleri olan ve kalabalığı görünce TOKİ yi biz getirdik Gülşehire diyen Gülşehir AK Parti yönetiminden bu konuda hiçbir  açıklama yapılmaması ise vatandaşlarda manidar olarak değerlendirildi. Çekilişte 20 gün içinde evinizde olursunuz lafıda havada kaldı. 

 

 

 

Mantarkayapost Haber Merkezi olarak TOKİ Hak Sahiplerinin bir anca önce mağduriyetlerini giderilmesini temenni eder. İlçenin TOKİ sorunuyla bireysel olarak ilgilenen Başkanımız Vahdi Arısoy’a teşekkür ve tebrik ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.