MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir yeni Pazar yerine kavuşuyor

İLÇELER 18.12.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir yeni Pazar yerine kavuşuyor

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’in ilçe pazarlarının yeniden düzenlenerek halka daha iyi şartlarda hizmet edebilmesine yönelik çağrısına ilk cevap Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’den geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’in ilçe pazarlarının yeniden düzenlenerek halka daha iyi şartlarda hizmet edebilmesine yönelik çağrısına ilk cevap Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’den geldi.   Gülşehir ilçe pazaryerinin yeniden düzenlenmesi konusunda Başkan Çiftçi ile istişarelerde bulunduklarını, Gülşehir pazaryerinin gerek ilçe halkına gerekse Pazarcı esnafına daha iyi bir konuma getirilmesi konularında fikir birliğine vardıklarını kaydeden Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “İlçe belediye başkanlarımıza yaptığımız Pazar yerleri kültür hazinemizdir, birlikte koruyalım çağrımıza ilk cevap Gülşehir belediye başkanımız Sayın Fatih Çiftçi’den geldi. Şu anki Pazar yerinin ilçe halkına, esnafına ve Pazar esnafına uygun olmadığı konusunda hem fikir olduk. En kısa sürede inşallah çalışmalar başlayacak. Pazaryerimiz daha merkezi bir alana taşınacak. Değerli vekillerimizin de inşallah bu çalışmalara desteklerini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’in ilçe pazarlarının yeniden düzenlenerek halka daha iyi şartlarda hizmet edebilmesine yönelik çağrısına ilk cevap Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’den geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’in ilçe pazarlarının yeniden düzenlenerek halka daha iyi şartlarda hizmet edebilmesine yönelik çağrısına ilk cevap Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’den geldi.

 

Gülşehir ilçe pazaryerinin yeniden düzenlenmesi konusunda Başkan Çiftçi ile istişarelerde bulunduklarını, Gülşehir pazaryerinin gerek ilçe halkına gerekse Pazarcı esnafına daha iyi bir konuma getirilmesi konularında fikir birliğine vardıklarını kaydeden Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “İlçe belediye başkanlarımıza yaptığımız Pazar yerleri kültür hazinemizdir, birlikte koruyalım çağrımıza ilk cevap Gülşehir belediye başkanımız Sayın Fatih Çiftçi’den geldi. Şu anki Pazar yerinin ilçe halkına, esnafına ve Pazar esnafına uygun olmadığı konusunda hem fikir olduk. En kısa sürede inşallah çalışmalar başlayacak. Pazaryerimiz daha merkezi bir alana taşınacak. Değerli vekillerimizin de inşallah bu çalışmalara desteklerini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.