Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehirli esnafın zor gün dostu oldu

BELEDİYELER 27.04.2020 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehirli esnafın zor gün dostu oldu

Gülşehir’in genç belediye başkanı Fatih Çiftçi, Korona Virüs salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren belediye imkanlarını salgından zarar gören esnafların emrine sundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir’in genç belediye başkanı Fatih Çiftçi, Korona Virüs salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren belediye imkanlarını salgından zarar gören esnafların emrine sundu.   Belediyece kiraya verilen Büfe, Kantin, Berber, Kafeterya vb. taşınmazlardan faaliyet göstermediği süreye isabet eden 3 ay zarfında kira alınmayacağını duyuran Gülşehir Belediyesi ayrıca esnaflara 750 TL. nakdi yardım yaparak bu konuda bir yerel yönetimin kendi esnafına nasıl sahip çıkabileceğinin çarpıcı örneklerinden birini de sergiledi.   Gülşehir’deki esnafların büyük takdirini toplayan Başkan Çiftçi’nin ilçe esnafının bu süreçten en maksimum zararla çıkabilmesi için yaptığı uygulamaların Nevşehir’in bir çok yerel yöneticisine de örnek olması bekleniyor.
Gülşehir’in genç belediye başkanı Fatih Çiftçi, Korona Virüs salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren belediye imkanlarını salgından zarar gören esnafların emrine sundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir’in genç belediye başkanı Fatih Çiftçi, Korona Virüs salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren belediye imkanlarını salgından zarar gören esnafların emrine sundu.

 

Belediyece kiraya verilen Büfe, Kantin, Berber, Kafeterya vb. taşınmazlardan faaliyet göstermediği süreye isabet eden 3 ay zarfında kira alınmayacağını duyuran Gülşehir Belediyesi ayrıca esnaflara 750 TL. nakdi yardım yaparak bu konuda bir yerel yönetimin kendi esnafına nasıl sahip çıkabileceğinin çarpıcı örneklerinden birini de sergiledi.

 

Gülşehir’deki esnafların büyük takdirini toplayan Başkan Çiftçi’nin ilçe esnafının bu süreçten en maksimum zararla çıkabilmesi için yaptığı uygulamaların Nevşehir’in bir çok yerel yöneticisine de örnek olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.