Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Günbey, 'Memleket işi gönül işidir'

SİYASET 07.02.2019 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Günbey, 'Memleket işi gönül işidir'

AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken kasaba halkı tarafından Günbey büyük ilgi görüyor.
  AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Günbey gün içerisinde partisinin seçim ofisinde kasabalılar ile sohbet ederken kasabaya yapılacakları vatandaşlara anlatıyor. Tatlarin Kasabası’nın eksikliklerini yakından bildiklerini ve bunun için çalışacaklarını anlatan belediye başkan adayı Günbey, “ Bizler bugün bu yola gönül belediyeciliği olarak yola çıktık. Kasabamızda ilk olarak halkımızın gönlünde bir yer edineceğiz. AK Parti olarak kasabamızda her ne eksiklik varsa halletmek amacıyla gece günüz çalışacağız. Bundan önce olduğu gibi bugünde yarında yaparsa AK Parti yapar. Biz halkımızın huzuru ve refahı için varız. Allah kısmet ederse 31 Mart 2019 Pazar akşamında belediye başkanlığı görevine seçilmemizle birlikte kasabamızda bugüne kadar yapılan çalışmaların üzerine koyarak çalışacağız. Kapımız 7’den 77’ye her kese açık olacaktır” dedi.   AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey gün içerisinde yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra akşamları ise ev toplantılarıyla yapılacakları vatandaşlara anlatıyor.  
AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken kasaba halkı tarafından Günbey büyük ilgi görüyor.

 

AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Günbey gün içerisinde partisinin seçim ofisinde kasabalılar ile sohbet ederken kasabaya yapılacakları vatandaşlara anlatıyor. Tatlarin Kasabası’nın eksikliklerini yakından bildiklerini ve bunun için çalışacaklarını anlatan belediye başkan adayı Günbey, “ Bizler bugün bu yola gönül belediyeciliği olarak yola çıktık. Kasabamızda ilk olarak halkımızın gönlünde bir yer edineceğiz. AK Parti olarak kasabamızda her ne eksiklik varsa halletmek amacıyla gece günüz çalışacağız. Bundan önce olduğu gibi bugünde yarında yaparsa AK Parti yapar. Biz halkımızın huzuru ve refahı için varız. Allah kısmet ederse 31 Mart 2019 Pazar akşamında belediye başkanlığı görevine seçilmemizle birlikte kasabamızda bugüne kadar yapılan çalışmaların üzerine koyarak çalışacağız. Kapımız 7’den 77’ye her kese açık olacaktır” dedi.

 

AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey gün içerisinde yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra akşamları ise ev toplantılarıyla yapılacakları vatandaşlara anlatıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.