MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gündüzpolat, '24 Temmuz basın bayramı kutlu olsun'

NEVŞEHİR 24.07.2021 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gündüzpolat, '24 Temmuz basın bayramı kutlu olsun'

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.     Gündüzpolat,"Basın mensuplarının özgürce haber yapmalarının önündeki engelleri kaldıran dolayısıyla kamuoyunun haber alma özgürlüğünün de önünü açan basında sansür uygulamasının kaldırılışının yıl dönümünü kutluyoruz. Düşüncelerin özgürce, korkusuzca ifade edilmesinin önünde büyük bir engel ve özgürlüğü kısıtlayarak basını asıl görevinden uzaklaştıran çağ dışı bir uygulama olan sansür, basının haber alma ve aldığı haberleri yayma adına ciddi bir engel olduğu gibi, demokrasinin sağlıklı işlemesine de engeldir. Basın kuruluşları, kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncülerini özgürce ifade etmesi adına demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru, çok önemli bir değeridir. Basının toplumu aydınlatma, yol gösterme, bilgilendirme görevlerini yerine getirebilmesi için, basın özgürlüğü olmazsa olmaz bir anlam taşımaktadır. Güç koşullar altında çalışmalarını yürüten basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi. 
Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.  

 

Gündüzpolat,"Basın mensuplarının özgürce haber yapmalarının önündeki engelleri kaldıran dolayısıyla kamuoyunun haber alma özgürlüğünün de önünü açan basında sansür uygulamasının kaldırılışının yıl dönümünü kutluyoruz. Düşüncelerin özgürce, korkusuzca ifade edilmesinin önünde büyük bir engel ve özgürlüğü kısıtlayarak basını asıl görevinden uzaklaştıran çağ dışı bir uygulama olan sansür, basının haber alma ve aldığı haberleri yayma adına ciddi bir engel olduğu gibi, demokrasinin sağlıklı işlemesine de engeldir. Basın kuruluşları, kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncülerini özgürce ifade etmesi adına demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru, çok önemli bir değeridir. Basının toplumu aydınlatma, yol gösterme, bilgilendirme görevlerini yerine getirebilmesi için, basın özgürlüğü olmazsa olmaz bir anlam taşımaktadır. Güç koşullar altında çalışmalarını yürüten basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.