MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, ‘Bayramlar birlik ve beraberliğe açılan kapılar’

BELEDİYELER 10.08.2019 - 16:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş, ‘Bayramlar birlik ve beraberliğe açılan kapılar’

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında bayramların birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında bayramların birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu belirtti.   Başkan Güneş, “Bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramların bizim kültürümüzde çok özel bir yeri vardır. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Tarihi, milli ve kültürel değerlerimizin yurtdışında yaşatılması ve yeni nesillere aktarılması; aynı şekilde yaşadığınız ülkelerde bilinir ve görünür kılınması için fedakar ve özverili gayretlerinizden dolayı da sizlere özellikle müteşekkiriz. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk, selamet getirmesini temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında bayramların birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında bayramların birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu belirtti.

 

Başkan Güneş, “Bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramların bizim kültürümüzde çok özel bir yeri vardır. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Tarihi, milli ve kültürel değerlerimizin yurtdışında yaşatılması ve yeni nesillere aktarılması; aynı şekilde yaşadığınız ülkelerde bilinir ve görünür kılınması için fedakar ve özverili gayretlerinizden dolayı da sizlere özellikle müteşekkiriz. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk, selamet getirmesini temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.