Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş,'Çanakkale Zaferi büyük Türkiye’nin dönüm noktalarından'

GÜNCEL 17.03.2020 - 15:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş,'Çanakkale Zaferi büyük Türkiye’nin dönüm noktalarından'

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çanakkale Zaferinin Büyük Türkiye ideallerinin kurulmasında ve gelişmesinde çok önemli bir adım olduğuna işaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çanakkale Zaferinin Büyük Türkiye ideallerinin kurulmasında ve gelişmesinde çok önemli bir adım olduğuna işaret etti.   Başkan Güneş, “Milletimizin zamanının en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, Vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Bu gün bizlere, Çanakkale’de, kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak ve üretmeye devam etmek yakışmaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye’nin önündeki engellerin birer birer kaldırıldığı, ülkemizin daha demokratik, daha kalkınmış bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlediği bir dönemde, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çanakkale Zaferinin Büyük Türkiye ideallerinin kurulmasında ve gelişmesinde çok önemli bir adım olduğuna işaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Çanakkale Zaferinin Büyük Türkiye ideallerinin kurulmasında ve gelişmesinde çok önemli bir adım olduğuna işaret etti.

 


Başkan Güneş, “Milletimizin zamanının en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, Vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Bu gün bizlere, Çanakkale’de, kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak ve üretmeye devam etmek yakışmaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye’nin önündeki engellerin birer birer kaldırıldığı, ülkemizin daha demokratik, daha kalkınmış bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlediği bir dönemde, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.