Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, 'Engellilik tüm insanlığın ortak sorunu'

NEVŞEHİR 02.12.2019 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş, 'Engellilik tüm insanlığın ortak sorunu'

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Engellilerin yaşadıkları sorunların; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanlığın ortak sorunu olduğuna vurgu yapan Başkan Güneş, “Her insanın başına gelebilecek olan bu durum karşısında, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevinç ve bağlılığını artırarak, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Engelli vatandaşlarımızı, kararlılıklarını yitirmeden amaçlarına ulaşmak için daha çok çalışmaya, hayata bağlılıkları ve azimleriyle herkese örnek olmaya çağırıyoruz. Bizlerde, engelli vatandaşlarımıza karşı tüm sorumluluklarımızı hatırlayarak, onların hayata aktif olarak katılımlarını sağlamak, eğitimden siyasete, sanattan spora kadar her alanda yer almalarını desteklemek ve teşvik etmek zorundayız. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Engellilerin yaşadıkları sorunların; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanlığın ortak sorunu olduğuna vurgu yapan Başkan Güneş, “Her insanın başına gelebilecek olan bu durum karşısında, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevinç ve bağlılığını artırarak, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Engelli vatandaşlarımızı, kararlılıklarını yitirmeden amaçlarına ulaşmak için daha çok çalışmaya, hayata bağlılıkları ve azimleriyle herkese örnek olmaya çağırıyoruz. Bizlerde, engelli vatandaşlarımıza karşı tüm sorumluluklarımızı hatırlayarak, onların hayata aktif olarak katılımlarını sağlamak, eğitimden siyasete, sanattan spora kadar her alanda yer almalarını desteklemek ve teşvik etmek zorundayız. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.