MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş,'İnsan haklarına saygı Anayasamızın da değiştirilemez ilkeleri arasında'

GÜNCEL 10.12.2020 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş,'İnsan haklarına saygı Anayasamızın da değiştirilemez ilkeleri arasında'

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10 Aralık dünya insan hakları günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında insan haklarına saygının anayasamızın da değiştirilemez hükümleri arasında bulunduğunu hatırlattı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10 Aralık dünya insan hakları günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında insan haklarına saygının anayasamızın da değiştirilemez hükümleri arasında bulunduğunu hatırlattı.     Güneş, "Son yıllarda insanımızın hak ettiği değere ulaşabilmesi, tüm hak ve hürriyetlerden tam manasıyla istifade edebilmesi için ülkemizde de çok kapsamlı reformlar gerçekleştirilmiş ve bunların uygulamaya eksiksiz yansıtılabilmesi ve reformların kalıcılığının sağlanması, gerekli olan “zihniyet dönüşümünün” sağlanabilmesi için bir “insan hakları seferberliği” başlatılmış, “sessiz devrim” olarak nitelenebilecek bir dizi kayda değer hukuk reformu gerçekleştirilmiştir. Ülkemizde hak arama bilincinin ve haklara saygılı olma düşüncesinin yaygınlaştırılması, hak ve hürriyetlerin dili, dini, ırkı, rengi, düşüncesi, cinsiyeti ne olursa olsun herkes için olduğu gerçeğinin sadece sözü ile değil, özü ile de kabul edilip yaşatıldığı bir dünyaya ulaşılması temennisiyle tüm insanların 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutluyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10 Aralık dünya insan hakları günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında insan haklarına saygının anayasamızın da değiştirilemez hükümleri arasında bulunduğunu hatırlattı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 10 Aralık dünya insan hakları günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında insan haklarına saygının anayasamızın da değiştirilemez hükümleri arasında bulunduğunu hatırlattı.  

 

Güneş, "Son yıllarda insanımızın hak ettiği değere ulaşabilmesi, tüm hak ve hürriyetlerden tam manasıyla istifade edebilmesi için ülkemizde de çok kapsamlı reformlar gerçekleştirilmiş ve bunların uygulamaya eksiksiz yansıtılabilmesi ve reformların kalıcılığının sağlanması, gerekli olan “zihniyet dönüşümünün” sağlanabilmesi için bir “insan hakları seferberliği” başlatılmış, “sessiz devrim” olarak nitelenebilecek bir dizi kayda değer hukuk reformu gerçekleştirilmiştir. Ülkemizde hak arama bilincinin ve haklara saygılı olma düşüncesinin yaygınlaştırılması, hak ve hürriyetlerin dili, dini, ırkı, rengi, düşüncesi, cinsiyeti ne olursa olsun herkes için olduğu gerçeğinin sadece sözü ile değil, özü ile de kabul edilip yaşatıldığı bir dünyaya ulaşılması temennisiyle tüm insanların 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutluyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.