Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, Karapınar için projelerini açıklamaya devam ediyor

SİYASET 16.03.2019 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Güneş, Karapınar için projelerini açıklamaya devam ediyor

AK Parti Karapınar Belediye Başkan adayı Yasin Güneş, kasabaya mesire alanlarının yanı sıra kadınlara da ekonomik destekli eğitim kurslarının açılacağını açıkladı.
  AK Parti Karapınar Belediye Başkan adayı Yasin Güneş 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da projelerini açıklamaya devam ediyor. Güneş kasabaya yakışır mesire alanlarının yapılacağını açıklarken bunu yanı sıra kadınlara ise ekonomik destekli eğitim kurslarının açılacağını söyledi. Güneş, “Kasabamızın ihtiyaçlarından biri olan mesire alanımız ile ilgili geçtiğimiz günlerde Orman İşletme müdürümüz ile yaptığımız çalışmayla inşallah seçimden sonra hazırlıklara başlıyoruz.  Ev hanımlarına ekonomik destek amaçlı kurslarımız başlayacak. Kilim dokuma projesiyle ilgili iş adamımızla iş birliği ile eğitimden sonra üretime başlayıp, istihdam sağlayarak ev ekonomisine katkıda bulunacağız.  Destek halkımızdan hizmet AK Parti’den” diye konuştu.  
AK Parti Karapınar Belediye Başkan adayı Yasin Güneş, kasabaya mesire alanlarının yanı sıra kadınlara da ekonomik destekli eğitim kurslarının açılacağını açıkladı.

 

AK Parti Karapınar Belediye Başkan adayı Yasin Güneş 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da projelerini açıklamaya devam ediyor. Güneş kasabaya yakışır mesire alanlarının yapılacağını açıklarken bunu yanı sıra kadınlara ise ekonomik destekli eğitim kurslarının açılacağını söyledi. Güneş, “Kasabamızın ihtiyaçlarından biri olan mesire alanımız ile ilgili geçtiğimiz günlerde Orman İşletme müdürümüz ile yaptığımız çalışmayla inşallah seçimden sonra hazırlıklara başlıyoruz.  Ev hanımlarına ekonomik destek amaçlı kurslarımız başlayacak. Kilim dokuma projesiyle ilgili iş adamımızla iş birliği ile eğitimden sonra üretime başlayıp, istihdam sağlayarak ev ekonomisine katkıda bulunacağız. 
Destek halkımızdan hizmet AK Parti’den” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.