Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, 'Kutlu davamın 20. yaşını kutluyoruz'

SİYASET 16.08.2021 - 11:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş, 'Kutlu davamın 20. yaşını kutluyoruz'

AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Partinin kuruluş yıldönümünü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Partinin kuruluş yıldönümünü kutladı.     Başkan Güneş, "14 Ağustos 2001 tarihinde temelleri atılan bu kutlu davamın 20. Yaşına gelmenin gururunu yaşıyoruz. Şükürler olsun 20 yılda gelmiş olduğumuz nokta 20 yıla sığmayacak kadar büyüktür. Bu davanın kurucusu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Rabbime hamd olsun. Rabbim Reisimizle birlikte daha nice 20 yıllarda milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin" ifadelerinde bulundu.  
AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Partinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Partinin kuruluş yıldönümünü kutladı.  

 

Başkan Güneş, "14 Ağustos 2001 tarihinde temelleri atılan bu kutlu davamın 20. Yaşına gelmenin gururunu yaşıyoruz. Şükürler olsun 20 yılda gelmiş olduğumuz nokta 20 yıla sığmayacak kadar büyüktür. Bu davanın kurucusu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Rabbime hamd olsun. Rabbim Reisimizle birlikte daha nice 20 yıllarda milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.