Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, miniklerin ağaçlandırma heyecanına ortak oldu

BELEDİYELER 12.11.2020 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş, miniklerin ağaçlandırma heyecanına ortak oldu

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, miniklerin ağaçlandırma heyecanına ortak oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, miniklerin ağaçlandırma heyecanına ortak oldu.     Milli ağaçlandırma günü dolayısıyla düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katılan Karapınar Belediye Başkanı Güneş, "11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla Kurugöl köyü ilk ve orta okulunda ağaç fidanı dikimi gerçekleştirdik. Kaymakamımız Sn. Doğukan Koyuncu ve İlçe protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklarımız ile birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk" paylaşımında bulundu.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, miniklerin ağaçlandırma heyecanına ortak oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, miniklerin ağaçlandırma heyecanına ortak oldu.  

 

Milli ağaçlandırma günü dolayısıyla düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katılan Karapınar Belediye Başkanı Güneş, "11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla Kurugöl köyü ilk ve orta okulunda ağaç fidanı dikimi gerçekleştirdik. Kaymakamımız Sn. Doğukan Koyuncu ve İlçe protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklarımız ile birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk" paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.