MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, ‘Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz’

SİYASET 01.08.2019 - 16:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş, ‘Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz’

AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yerel seçimler öncesinde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yerel seçimler öncesinde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.   Seçimlerden önce kasaba giriş yol aydınlatma projesini gündeme getiren ve projeyi göreve seçilmesi durumunda yapmayı planladığı ilk çalışmalardan biri olacağına dikkat çeken Nevşehir’in en genç belediye başkanı Güneş, bir projesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.   AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ve Nevşehir Valisinin destekleriyle kasaba girişindeki 2 km’lik alanın aydınlatma projesinin il aydınlatma komisyonunca onaylandığını ifade eden Karapınar Belediye Başkanı Güneş, “Belediyemizin her türlü çalışmasında hep yanımızda olan, aydınlatma projemizde de desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize ve Valimize teşekkür ederim. Projemiz kasabamıza hayırlı olsun inşallah” ifadelerinde bulundu.
AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yerel seçimler öncesinde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partili Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yerel seçimler öncesinde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.

 

Seçimlerden önce kasaba giriş yol aydınlatma projesini gündeme getiren ve projeyi göreve seçilmesi durumunda yapmayı planladığı ilk çalışmalardan biri olacağına dikkat çeken Nevşehir’in en genç belediye başkanı Güneş, bir projesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ve Nevşehir Valisinin destekleriyle kasaba girişindeki 2 km’lik alanın aydınlatma projesinin il aydınlatma komisyonunca onaylandığını ifade eden Karapınar Belediye Başkanı Güneş, “Belediyemizin her türlü çalışmasında hep yanımızda olan, aydınlatma projemizde de desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize ve Valimize teşekkür ederim. Projemiz kasabamıza hayırlı olsun inşallah” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.