Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güney Kore Büyükelçisi Nevşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

BELEDİYELER 09.06.2017 - 11:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Güney Kore Büyükelçisi Nevşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ile bir süre görüştü.
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ile bir süre görüştü.     Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Türkiye’nin önemli bir turizm merkezi durumundaki Nevşehir’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.   Bölgenin doyumsuz güzelliğine hayran kaldığını belirten Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Cho, yaklaşık 1.5 ay önce ziyaret ettiği bölgenin tarihi ve turistik mekanlarını daha yakından görme imkanı bulduğunu belirtti. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’da , Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho’yu Nevşehir’de görmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Şımarmaz, Türkiye ile Güney Kore arasında tarihten gelen sıkı bir dostluk ve işbirliğinin bulunduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin daha da geliştirilmesi adına ellerinden gelen tüm çabanın ortaya konulacağını ifade etti. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, daha sonra ziyaretin anısına Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho’a, Avanos el sanatları ürünü Anfora hediye etti.   Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho’ da günün anısına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Şımarmaz ve Atilla Seçen’e çeşitli hediyeler takdim etti.
Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ile bir süre görüştü.

Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ile bir süre görüştü.

 

 

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Türkiye’nin önemli bir turizm merkezi durumundaki Nevşehir’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Bölgenin doyumsuz güzelliğine hayran kaldığını belirten Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Cho, yaklaşık 1.5 ay önce ziyaret ettiği bölgenin tarihi ve turistik mekanlarını daha yakından görme imkanı bulduğunu belirtti. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’da , Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho’yu Nevşehir’de görmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Şımarmaz, Türkiye ile Güney Kore arasında tarihten gelen sıkı bir dostluk ve işbirliğinin bulunduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin daha da geliştirilmesi adına ellerinden gelen tüm çabanın ortaya konulacağını ifade etti. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, daha sonra ziyaretin anısına Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho’a, Avanos el sanatları ürünü Anfora hediye etti.

 

Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho’ da günün anısına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Şımarmaz ve Atilla Seçen’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.