Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gürbüz, 'Basın, demokrasimizin temel taşlarından biri'

SİYASET 09.01.2020 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gürbüz, 'Basın, demokrasimizin temel taşlarından biri'

MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması sebebiyle görevini yapan gazetecilerin gününü kutladı.
NEVŞEHİR(MHA) MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması sebebiyle görevini yapan gazetecilerin gününü kutladı.   Başkan Gürbüz, 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajında "Bağımsız ve özgür basının demokratik bir hukuk devletinin en önemli öğelerinden biri olmuştur. Basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasiden ve özgürlüklerden söz edilemez. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Her türlü zorlu şartlarda, son derece özverili bir şekilde gayret göstererek, kendi etik değerlerini de titizlikle takip eden, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması sebebiyle görevini yapan gazetecilerin gününü kutladı.

NEVŞEHİR(MHA) MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması sebebiyle görevini yapan gazetecilerin gününü kutladı.

 


Başkan Gürbüz, 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajında "Bağımsız ve özgür basının demokratik bir hukuk devletinin en önemli öğelerinden biri olmuştur. Basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasiden ve özgürlüklerden söz edilemez. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Her türlü zorlu şartlarda, son derece özverili bir şekilde gayret göstererek, kendi etik değerlerini de titizlikle takip eden, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.