Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gürbüz Dinç yeniden İl Genel Meclisi başkanı

SİYASET 01.04.2021 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gürbüz Dinç yeniden İl Genel Meclisi başkanı

İl Genel Meclisinde meclis başkanlığı için oylama yapıldı. Başkan Dinç yeniden il genel meclisi başkanlığına seçildi.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisinde meclis başkanlığı için oylama yapıldı. Başkan Dinç yeniden il genel meclisi başkanlığına seçildi.     İl Genel Meclisi Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Dinç yayınladığı mesajda; "İl Genel Meclis Başkanlığına tekrar seçilmemden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız. Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Nevşehir Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Açıkgöz ve Sn Yücel Menekşe'ye İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran ve Ak Parti Teşkilatına ve İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim Hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah" dedi. 
İl Genel Meclisinde meclis başkanlığı için oylama yapıldı. Başkan Dinç yeniden il genel meclisi başkanlığına seçildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisinde meclis başkanlığı için oylama yapıldı. Başkan Dinç yeniden il genel meclisi başkanlığına seçildi.  

 

İl Genel Meclisi Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Dinç yayınladığı mesajda; "İl Genel Meclis Başkanlığına tekrar seçilmemden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız. Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Nevşehir Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Açıkgöz ve Sn Yücel Menekşe'ye İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran ve Ak Parti Teşkilatına ve İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim Hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.