Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gürcistanlı Acentalar Kapadokya'da Bir Araya Geldi

TURİZM 10.09.2018 - 08:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gürcistanlı Acentalar Kapadokya'da Bir Araya Geldi

Gürcistan’dan ülkemize gelen 05-09 Eylül tarihlerinde, İstanbul’da ve Kapadokya’da tanıtım ve işbirliği gezisi kapsamında bulunan 16 Acenta Yetkilisi, Kapadokya'da bir araya geldi.
  Gürcistan’dan ülkemize gelen 05-09 Eylül tarihlerinde, İstanbul’da ve Kapadokya’da tanıtım ve işbirliği gezisi kapsamında bulunan 16 Acenta Yetkilisi, Patriklikten 1 Din Görevlisi, Gürcistan’ın TV kanallarından 2 Basın Mensubu ve THY Gürcistan yetkilisi bir yandan destinasyonlarımızı tanıma fırsatı yakalarken bir yandan da ilerleyen günlerde işbirliği içerisinde olacakları “ partner “ acentalarla bir araya gelme ortamını buldular.  TÜRSAB, THY Gürcistan Genel Müdürlüğü, Nevşehir Valiliği ve KAPHIB koordinasyonunda gerçekleşen programla birlikte başta Kapadokya olmak üzere bölgenin pastasının büyümesi, ticaret hacminin genişlemesi ve yan ekonomilerin desteklenmesi hedeflenmektedir.  Vakti zamanında Ortahisar’da yaşadığı ve Gürcistan’ın büyük çoğunluğunu Hıristiyan yapan Azize Nino’nun varlığı Gürcüler açısından bölgeyi de kutsal bir bölge kılmaktadır.  Bu sebeple ilerleyen günlerde Incoming, İnanç turizmi, Erciyes ile birlikte Kayak, Kozaklı ile birlikte Termal turizmi geliştirilebilir.  Programın gerçekleşmesinde sponsorluk desteğini esirgemeyen aşağıdaki kurum ve firmalara çok teşekkürler. Nevşehir Valiliği KAPHIB TÜRSAB TÜROB Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE)  Gastronomi Turizmi Derneği  THY Gürcistan Genel Müdürlüğü  Göreme Belediyesi  Ortahisar Belediyesi  Uçhisar Belediyesi  Armada Hotel İstanbul System Transport 2K İnsan Kaynakları  Konyalı Restaurant Conrad Bosphorus Hotel İstanbul Den Den Tekneleri Tepe Gourmet Catering Perissia Hotel & Convention Center Oliva MICE Capadocia Asia Travel Yama Tour Sedef Restaurant  Dede Efendi Restaurant Kadıneli Restaurant Mahzen Cave Hotel  Queens Cave Hotel Helika Hotel  
Gürcistan’dan ülkemize gelen 05-09 Eylül tarihlerinde, İstanbul’da ve Kapadokya’da tanıtım ve işbirliği gezisi kapsamında bulunan 16 Acenta Yetkilisi, Kapadokya'da bir araya geldi.

 

Gürcistan’dan ülkemize gelen 05-09 Eylül tarihlerinde, İstanbul’da ve Kapadokya’da tanıtım ve işbirliği gezisi kapsamında bulunan 16 Acenta Yetkilisi, Patriklikten 1 Din Görevlisi, Gürcistan’ın TV kanallarından 2 Basın Mensubu ve THY Gürcistan yetkilisi bir yandan destinasyonlarımızı tanıma fırsatı yakalarken bir yandan da ilerleyen günlerde işbirliği içerisinde olacakları “ partner “ acentalarla bir araya gelme ortamını buldular. 



TÜRSAB, THY Gürcistan Genel Müdürlüğü, Nevşehir Valiliği ve KAPHIB koordinasyonunda gerçekleşen programla birlikte başta Kapadokya olmak üzere bölgenin pastasının büyümesi, ticaret hacminin genişlemesi ve yan ekonomilerin desteklenmesi hedeflenmektedir. 



Vakti zamanında Ortahisar’da yaşadığı ve Gürcistan’ın büyük çoğunluğunu Hıristiyan yapan Azize Nino’nun varlığı Gürcüler açısından bölgeyi de kutsal bir bölge kılmaktadır. 



Bu sebeple ilerleyen günlerde Incoming, İnanç turizmi, Erciyes ile birlikte Kayak, Kozaklı ile birlikte Termal turizmi geliştirilebilir. 



Programın gerçekleşmesinde sponsorluk desteğini esirgemeyen aşağıdaki kurum ve firmalara çok teşekkürler.



Nevşehir Valiliği
KAPHIB
TÜRSAB
TÜROB
Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) 
Gastronomi Turizmi Derneği 
THY Gürcistan Genel Müdürlüğü 
Göreme Belediyesi 
Ortahisar Belediyesi 
Uçhisar Belediyesi 
Armada Hotel İstanbul
System Transport
2K İnsan Kaynakları 
Konyalı Restaurant
Conrad Bosphorus Hotel İstanbul
Den Den Tekneleri
Tepe Gourmet Catering
Perissia Hotel & Convention Center
Oliva MICE
Capadocia Asia Travel
Yama Tour
Sedef Restaurant 
Dede Efendi Restaurant
Kadıneli Restaurant
Mahzen Cave Hotel 
Queens Cave Hotel
Helika Hotel  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.