Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güzelim Ülkemizde Bugün Hava Nasıl Olacak ?

TÜRKİYE GÜNDEMİ 30.03.2017 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Güzelim Ülkemizde Bugün Hava Nasıl Olacak ?

Türkiye'nin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Güney ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğini açıkladı.   Yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.   BÖLGELERDE HAVA   Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.   Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   Akdeniz: Batı kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur, Osmaniye, Kahramanmaraş çevreleri ile Adana ve Antalya'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.   Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.   Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, güneyinin çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren batısı ile Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin hafif olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.   Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  
Türkiye'nin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Güney ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğini açıkladı.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

 

BÖLGELERDE HAVA

 

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

 

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Akdeniz: Batı kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur, Osmaniye, Kahramanmaraş çevreleri ile Adana ve Antalya'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, güneyinin çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren batısı ile Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin hafif olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

 

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.