MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haberimiz Ses Getirdi; Milli Eğitim O Sayfayı Yayından Kaldırdı

EĞİTİM 03.10.2016 - 16:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haberimiz Ses Getirdi; Milli Eğitim O Sayfayı Yayından Kaldırdı

Yaptığımız haber yüzünden, yetkililer belirtmiş olduğumuz sayfayı yayından kaldırdılar.
Lale Haber sitemizde Nevşehir ve Yine Sansasyon ! başlıklı haberimizde;  FETÖ Soruşturmaları kapsamında üyeleri gözaltına alınan,tutuklanan,açığa alınan, ihraç edilen dernek hala müdürlük internet sitesinde tanıtılıyor. Bir çok yerde temizlik yapılırken devlet kurumunda böyle tanıtım yapılması çelişkiler yumağı gibi görünüyor. şeklindeki haberimizi ses getirdi.       Yaptığımız haber yüzünden, yetkililer belirtmiş olduğumuz sayfayı yayından kaldırdılar.       Yeni yayıncılık çalışmalarımızda vatandaşlarımıza daha fazla bilgi aktarma aşkıyla yaptığımız haberler ile adeta Nevşehir halkının sevgisini kazanan Lale Haber Merkezimizi arayarak halk teşekkürlerini iletti.     Lale Haber olarak konuya ilgisiz kalmayan Nevşehir İl Müdürü Murat Demir olmak üzere bu konuda hassas davranan tüm Nevşehir Milli Eğitim Müdürü çalışanlarına TEŞEKKÜR EDİYORUZ. Sorularımıza cevap verilmesini bekliyoruz.      Siz İhbar edin biz araştırıp yayınlayalım. Nevşehir'in takip eden değil takip edilen haber sitesi LALE HABER  
Yaptığımız haber yüzünden, yetkililer belirtmiş olduğumuz sayfayı yayından kaldırdılar.

Lale Haber sitemizde Nevşehir ve Yine Sansasyon ! başlıklı haberimizde;  FETÖ Soruşturmaları kapsamında üyeleri gözaltına alınan,tutuklanan,açığa alınan, ihraç edilen dernek hala müdürlük internet sitesinde tanıtılıyor. Bir çok yerde temizlik yapılırken devlet kurumunda böyle tanıtım yapılması çelişkiler yumağı gibi görünüyor. şeklindeki haberimizi ses getirdi.

 

 

 

Yaptığımız haber yüzünden, yetkililer belirtmiş olduğumuz sayfayı yayından kaldırdılar.

 

 

 

Yeni yayıncılık çalışmalarımızda vatandaşlarımıza daha fazla bilgi aktarma aşkıyla yaptığımız haberler ile adeta Nevşehir halkının sevgisini kazanan Lale Haber Merkezimizi arayarak halk teşekkürlerini iletti.

 

 

Lale Haber olarak konuya ilgisiz kalmayan Nevşehir İl Müdürü Murat Demir olmak üzere bu konuda hassas davranan tüm Nevşehir Milli Eğitim Müdürü çalışanlarına TEŞEKKÜR EDİYORUZ. Sorularımıza cevap verilmesini bekliyoruz. 

 

 

Siz İhbar edin biz araştırıp yayınlayalım. Nevşehir'in takip eden değil takip edilen haber sitesi LALE HABER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.