Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haberimiz Ses Getirdi TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR BELEDİYESİ

NEVŞEHİR 16.02.2017 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haberimiz Ses Getirdi TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR BELEDİYESİ

08.02.2017 Çarşamba günü Nevşehir takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini haberlerimize taşımıştık.
08.02.2017 Çarşamba günü Nevşehir takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir  ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini haberlerimize taşımıştık.   Nevşehir gibi Turizmin gözde kentlerinden olan bir şehrin mahalle ve caddelerinin işler açısı hali mahallede oturan vatandaşların isyanı haber yaparak yetkililerin görmesini sağlamıştık.     Nevşehir 15 Temmuz Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi’de yaşayan vatandaşlar, taşındıkları evlerini önündeki caddenin yolunun taşındığı günden beri yapılmadığından şikayet etmişlerdi. Haberimize Nevşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı ve hemen çözümü buldu.   TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR BELEDİYESİ VE ÇALIŞANLARI    Haberimiz sonrası 15 Temmuz Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi’de çamuru yolu çamurdan kurtaran Nevşehir Belediyesini O mahallede oturan vatandaşlar adına tebrik eder halkı için yapmış oldukları çalışmalarında her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz. Lale Haber olarak bazı kesimlerin tepkisine sebep olsakda Gazeteciliğin temel ilkelerinde nolan kamuoyunun nabzı tutarak eksikleri dile getirmeye devam edeceğiz.    İŞTE O SES GETİREN HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN      İşte yapılan yol sonrası caddenin son hali ;   
08.02.2017 Çarşamba günü Nevşehir takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini haberlerimize taşımıştık.

08.02.2017 Çarşamba günü Nevşehir takip eden değil takip edilen haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir  ili hemde 15 Temmuz ismini kullanan bir mahallenin Alparslan Türkeş Caddesini halini haberlerimize taşımıştık.

 

Nevşehir gibi Turizmin gözde kentlerinden olan bir şehrin mahalle ve caddelerinin işler açısı hali mahallede oturan vatandaşların isyanı haber yaparak yetkililerin görmesini sağlamıştık.

 

 

Nevşehir 15 Temmuz Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi’de yaşayan vatandaşlar, taşındıkları evlerini önündeki caddenin yolunun taşındığı günden beri yapılmadığından şikayet etmişlerdi. Haberimize Nevşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı ve hemen çözümü buldu.

 

TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR BELEDİYESİ VE ÇALIŞANLARI 

 

Haberimiz sonrası 15 Temmuz Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi’de çamuru yolu çamurdan kurtaran Nevşehir Belediyesini O mahallede oturan vatandaşlar adına tebrik eder halkı için yapmış oldukları çalışmalarında her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz. Lale Haber olarak bazı kesimlerin tepkisine sebep olsakda Gazeteciliğin temel ilkelerinde nolan kamuoyunun nabzı tutarak eksikleri dile getirmeye devam edeceğiz. 

 

İŞTE O SES GETİREN HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

 

 

İşte yapılan yol sonrası caddenin son hali ; 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.