Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hac Başvuruları Başladı

GÜNCEL 21.12.2017 - 11:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hac Başvuruları Başladı

2018 yılı hac organizasyonu kapsamında ilk defa kayıt yaptıracaklar için başvurular bugün başladı.
  2018 yılı hac organizasyonu kapsamında ilk defa hac başvurusu yapacaklar için başvurular bugün itibarıyla başladı. 29 Aralık tarihine kadar sürecek olan başvurularda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından anlaşmalı olan bankalara 20 lira ücret yatıran vatandaşlar Hac başvurularını İl Müftülüklerinde yapabilecekler. Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptığı açıklamada hac kayıtlarının bugün itibarıyla başladığını ve başvuruların 29 Aralık tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Öztürk, “Hac kayıtlarımız bugün itibarıyla başlamış bulunuyor. Hac başvuruları 29 Aralık tarihine kadar devam edecek. Zaten basın yayın yoluyla hac başvurularını duyurmuştuk. Hacca gitmek isteyen ve ilk kez müracaat edecek olan kardeşlerimiz anlaşmalı bankalara giderek 20 lira yatıracaklar. Bakaya yatırılan paranın dekontuyla da İl Müftülüğümüze müracaat edecekler. Ve kayıtlarını yapacağız. Daha önceden kayıtlı olan hacı adayı kardeşlerimiz varsa onların tekrar bir işlem yapmasına gerek yok. Biz onları otomatikman kayıtlarını yenileyeceğiz. Ancak telefon numarasında, adresinde, gitmek istediği kategoride herhangi bir değişiklik varsa onlarda gelip özel bir müracaat ile değişikliklerini yaptıracaklar. Herhangi bir değişiklik yoksa bir müracaat etmesine gerek yoktur. Hac kayıtlarımız hayırlı uğurlu olsun. Hac başvurusunda bulunacak kardeşlerimize tavsiyemiz hacca gitmek isteyen kardeşlerimiz en kısa zamanda müracaatlarını yapsınlar ve rahatlasınlar derim” şeklinde konuştu. Nevşehir İl Müftlüğüne hac başvurusu yapmakta olan Erol Açıkgöz bugün başvurumuzu yapmış bulunuyoruz Allah inşallah bize hacca gitmeyi nasip eder derken hac başvurusunda bulunan Gülten Kale ise hac başvurusu yaptığı için çok mutlu olduğunu inşallah hacca gitmek bizlere nasip olur dedi. 
2018 yılı hac organizasyonu kapsamında ilk defa kayıt yaptıracaklar için başvurular bugün başladı.

 

2018 yılı hac organizasyonu kapsamında ilk defa hac başvurusu yapacaklar için başvurular bugün itibarıyla başladı. 29 Aralık tarihine kadar sürecek olan başvurularda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından anlaşmalı olan bankalara 20 lira ücret yatıran vatandaşlar Hac başvurularını İl Müftülüklerinde yapabilecekler. Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptığı açıklamada hac kayıtlarının bugün itibarıyla başladığını ve başvuruların 29 Aralık tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Öztürk, “Hac kayıtlarımız bugün itibarıyla başlamış bulunuyor. Hac başvuruları 29 Aralık tarihine kadar devam edecek. Zaten basın yayın yoluyla hac başvurularını duyurmuştuk. Hacca gitmek isteyen ve ilk kez müracaat edecek olan kardeşlerimiz anlaşmalı bankalara giderek 20 lira yatıracaklar. Bakaya yatırılan paranın dekontuyla da İl Müftülüğümüze müracaat edecekler. Ve kayıtlarını yapacağız. Daha önceden kayıtlı olan hacı adayı kardeşlerimiz varsa onların tekrar bir işlem yapmasına gerek yok. Biz onları otomatikman kayıtlarını yenileyeceğiz. Ancak telefon numarasında, adresinde, gitmek istediği kategoride herhangi bir değişiklik varsa onlarda gelip özel bir müracaat ile değişikliklerini yaptıracaklar. Herhangi bir değişiklik yoksa bir müracaat etmesine gerek yoktur. Hac kayıtlarımız hayırlı uğurlu olsun. Hac başvurusunda bulunacak kardeşlerimize tavsiyemiz hacca gitmek isteyen kardeşlerimiz en kısa zamanda müracaatlarını yapsınlar ve rahatlasınlar derim” şeklinde konuştu.

Nevşehir İl Müftlüğüne hac başvurusu yapmakta olan Erol Açıkgöz bugün başvurumuzu yapmış bulunuyoruz Allah inşallah bize hacca gitmeyi nasip eder derken hac başvurusunda bulunan Gülten Kale ise hac başvurusu yaptığı için çok mutlu olduğunu inşallah hacca gitmek bizlere nasip olur dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.