Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hac Kuraları Açıklandı İşte Sonuçlar

ASAYİŞ 25.02.2017 - 22:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hac Kuraları Açıklandı İşte Sonuçlar

2107 hac kura çekilişi yapıldı TC numarası ile sorgulama yapılacak.
Hacı adaylarının sabırsızlık beklediği an geldi. 2017 Diyanet Hac kura çekilişi Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda yapılıyor. Hac kura sonuçları sorgulama ekranı saat 23.00'dan sonra hizmete açıldı. Hac kura sorgulama ekranında TC numarası ile asil ve yedek listede olup olmadığınızı öğrenebileceksiniz.   Kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını belirlemek için gerçekleştirilen kura çekimi, Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda çekildi.   Görmez hacı adaylarından daha önce hac görevini yapanların ikinci kez çekilişlere katılmamasını rica etti.   Mehmet Görmez'in konuşmasının ardından bilgisayar ortamındaki hac kura çekilişi başlatıldı.   Türkiye’de Hacıya gitmek için çekiliş başvuru yapan 1 milyon 892 bin 724 kişi arasından kura ile hacı giden adaylar tespit edildi.   Nevşehir ilinde de müracaat eden hacı adayların belirlendiği sonuçları için ;   2017 HAC KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN  
2107 hac kura çekilişi yapıldı TC numarası ile sorgulama yapılacak.

Hacı adaylarının sabırsızlık beklediği an geldi. 2017 Diyanet Hac kura çekilişi Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda yapılıyor. Hac kura sonuçları sorgulama ekranı saat 23.00'dan sonra hizmete açıldı. Hac kura sorgulama ekranında TC numarası ile asil ve yedek listede olup olmadığınızı öğrenebileceksiniz.

 

Kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını belirlemek için gerçekleştirilen kura çekimi, Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda çekildi.

 

Görmez hacı adaylarından daha önce hac görevini yapanların ikinci kez çekilişlere katılmamasını rica etti.

 

Mehmet Görmez'in konuşmasının ardından bilgisayar ortamındaki hac kura çekilişi başlatıldı.

 

Türkiye’de Hacıya gitmek için çekiliş başvuru yapan 1 milyon 892 bin 724 kişi arasından kura ile hacı giden adaylar tespit edildi.

 

Nevşehir ilinde de müracaat eden hacı adayların belirlendiği sonuçları için ;

 

2017 HAC KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.