Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok’tan teşekkür

İLÇELER 22.08.2019 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok’tan teşekkür

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş-ı Veliyi anma, kültür ve sanat etkinliklerine destek veren herkese teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş-ı Veliyi anma, kültür ve sanat etkinliklerine destek veren herkese teşekkür etti.   Altıok teşekkür mesajında; “Etkinliğimizin düzenlenmesinde bize omuz veren, CHP Genel Merkezimize, tüm il ve ilçe örgütlerimize, Alevi Bektaşi derneklerine, STK’larımıza, belediye çalışanlarımıza, anma komitemize, sanatçılarımıza, belediye başkanlarımıza, oda başkanlarımıza, emniyet mensuplarımıza, Hacı Bektaş Veli’ye gönül veren tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Elimizdeki kısıtlı imkanlarla kültürümüzü en iyi şekilde yaşatmak istedik. Eksikliklerimiz ve yetişemediklerimiz için sizlerden özür dileriz. Birlikte biz olup, çoğulcu demokrasiden vazgeçmeden, daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincinde olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerinde bulundu.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş-ı Veliyi anma, kültür ve sanat etkinliklerine destek veren herkese teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş-ı Veliyi anma, kültür ve sanat etkinliklerine destek veren herkese teşekkür etti.

 

Altıok teşekkür mesajında; “Etkinliğimizin düzenlenmesinde bize omuz veren, CHP Genel Merkezimize, tüm il ve ilçe örgütlerimize, Alevi Bektaşi derneklerine, STK’larımıza, belediye çalışanlarımıza, anma komitemize, sanatçılarımıza, belediye başkanlarımıza, oda başkanlarımıza, emniyet mensuplarımıza, Hacı Bektaş Veli’ye gönül veren tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Elimizdeki kısıtlı imkanlarla kültürümüzü en iyi şekilde yaşatmak istedik. Eksikliklerimiz ve yetişemediklerimiz için sizlerden özür dileriz. Birlikte biz olup, çoğulcu demokrasiden vazgeçmeden, daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincinde olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.