Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediye Başkanı Selmanpakoğlu, CHP'den istifa etti

SİYASET 19.01.2019 - 15:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Selmanpakoğlu, CHP'den istifa etti

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, CHP'den istifa etti.
  Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde aday gösterilmeyince CHP’den istifa etti. Selmanpakoğlu açıklamasında, "Hacıbektaş'ta bilimsel akıla dayalı değişimi ve gelişimi birçok konuda gerçekleştirdiğim kanısındayım. Hacıbektaş'ın birlik ve beraberliği bakımından ayrıştırılmasını uygun görmeyerek, tekrar eskiye dönüşecek bir anlayışta olmadığımdan CHP'den istifa ettiğimi arz ederim” sözlerine yer verdi. CHP Genel Merkezi, aday adaylığı için partisinin ilçe başkanlığından istifa eden Arif Yoldaş Altıok'u Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak açıklamıştı.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, CHP'den istifa etti.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde aday gösterilmeyince CHP’den istifa etti. Selmanpakoğlu açıklamasında, "Hacıbektaş'ta bilimsel akıla dayalı değişimi ve gelişimi birçok konuda gerçekleştirdiğim kanısındayım. Hacıbektaş'ın birlik ve beraberliği bakımından ayrıştırılmasını uygun görmeyerek, tekrar eskiye dönüşecek bir anlayışta olmadığımdan CHP'den istifa ettiğimi arz ederim” sözlerine yer verdi.

CHP Genel Merkezi, aday adaylığı için partisinin ilçe başkanlığından istifa eden Arif Yoldaş Altıok'u Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.