MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediyesi asgari ücreti 3 bin 600 TL olarak uygulayacak

İLÇELER 31.12.2020 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Belediyesi asgari ücreti 3 bin 600 TL olarak uygulayacak

Türkiye genelinde CHP'li bir çok belediye gibi Hacıbektaş Belediyesi de asgari ücreti 3 bin liranın üzerinde uygulama kararı aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde CHP'li bir çok belediye gibi Hacıbektaş Belediyesi de asgari ücreti 3 bin liranın üzerinde uygulama kararı aldı.   Konuya ilişkin Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "DİSK Genel İş Sendikası ile yaptığımız toplu sözleşme görüşmeleri neticesinde, 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren belediyemizde çalışan mesai arkadaşlarımızın en düşük alacakları maaş 3 bin 600 TL olacaktır. Emekçi kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.
Türkiye genelinde CHP'li bir çok belediye gibi Hacıbektaş Belediyesi de asgari ücreti 3 bin liranın üzerinde uygulama kararı aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde CHP'li bir çok belediye gibi Hacıbektaş Belediyesi de asgari ücreti 3 bin liranın üzerinde uygulama kararı aldı.

 

Konuya ilişkin Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "DİSK Genel İş Sendikası ile yaptığımız toplu sözleşme görüşmeleri neticesinde, 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren belediyemizde çalışan mesai arkadaşlarımızın en düşük alacakları maaş 3 bin 600 TL olacaktır. Emekçi kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.