MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş belediyesi EMİT fuarına katılacak

TURİZM 21.01.2020 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş belediyesi EMİT fuarına katılacak

Hacıbektaş belediyesi 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT fuarına katılacak.
NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş belediyesi 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT fuarına katılacak.   Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise en büyük dört turizm fuarından biri olan fuara katılım sağlayacaklarını belirten Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “30 Ocak - 2 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 3.Hall'de bulunan, B170 numaralı stanttayız. Bu yıl ilk defa katıldığımız bu organizasyonun İlçemizin ve kültürümüzün tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Hacıbektaş ve Hacıbektaş Veli gönül dostlarını bekliyoruz” dedi.  
Hacıbektaş belediyesi 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT fuarına katılacak.

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş belediyesi 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT fuarına katılacak.

 

Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise en büyük dört turizm fuarından biri olan fuara katılım sağlayacaklarını belirten Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “30 Ocak - 2 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 3.Hall'de bulunan, B170 numaralı stanttayız. Bu yıl ilk defa katıldığımız bu organizasyonun İlçemizin ve kültürümüzün tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Hacıbektaş ve Hacıbektaş Veli gönül dostlarını bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.