Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediyesi SGK borçlarını yapılandıracak

BELEDİYELER 02.12.2020 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Belediyesi SGK borçlarını yapılandıracak

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, belediyenin SGK borçlarını yapılandırmak amacıyla İl Müdürünü makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, belediyenin SGK borçlarını yapılandırmak amacıyla İl Müdürünü makamında ziyaret etti.     Altıok, "Nevşehir SGK İl Müdürümüz Sayın Mehmet Baltacı'yı makamında ziyaret edip, Belediyemizin SGK borçlarının yapılandırılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisi ve misafirperverliğinden dolayı şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, belediyenin SGK borçlarını yapılandırmak amacıyla İl Müdürünü makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, belediyenin SGK borçlarını yapılandırmak amacıyla İl Müdürünü makamında ziyaret etti.  

 

Altıok, "Nevşehir SGK İl Müdürümüz Sayın Mehmet Baltacı'yı makamında ziyaret edip, Belediyemizin SGK borçlarının yapılandırılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisi ve misafirperverliğinden dolayı şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.