MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediyesinden skandal karar

İLÇELER 10.08.2020 - 08:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Belediyesinden skandal karar

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde Hacıbektaş Belediyesi meclisi tarafından THKP-C üyesi olan Ulaş Bardakçı’nın ismi ilçede bulunan bir sokağa verildi.
  ABD Ankara Büyükelçisi Robert Komer’in makam aracının yakılması olayı, THKP-C’nin ilk eylemi sayılan Küçükesat’ta bulunan Ziraat Bankası soygununa karışan ve THKP-C'nin ilk genel komitesinde para, malzeme bulma işleriyle görevlendirilen Ulaş Bardakçı’nın ismi Hacıbektaş Belediyesi meclisi tarafından ilçede bulunan Zir Mahallesindeki Aşıklar Yoluna verildi.   Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hacıbektaş Belediyesi Meclisi olarak aldığımız kararla, Hacıbektaş’ımızın kaybettiği değerlerimiz Ulaş Bardakçı, Mehmet Taşdemir, Hürcan Gürses ve Halil Tunç’un isimleri park ve sokak isimlerinde yaşayacak. Mekanları cennet yıldızlar yoldaşları olsun” sözlerini paylaştı.
Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde Hacıbektaş Belediyesi meclisi tarafından THKP-C üyesi olan Ulaş Bardakçı’nın ismi ilçede bulunan bir sokağa verildi.

 

ABD Ankara Büyükelçisi Robert Komer’in makam aracının yakılması olayı, THKP-C’nin ilk eylemi sayılan Küçükesat’ta bulunan Ziraat Bankası soygununa karışan ve THKP-C'nin ilk genel komitesinde para, malzeme bulma işleriyle görevlendirilen Ulaş Bardakçı’nın ismi Hacıbektaş Belediyesi meclisi tarafından ilçede bulunan Zir Mahallesindeki Aşıklar Yoluna verildi.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hacıbektaş Belediyesi Meclisi olarak aldığımız kararla, Hacıbektaş’ımızın kaybettiği değerlerimiz Ulaş Bardakçı, Mehmet Taşdemir, Hürcan Gürses ve Halil Tunç’un isimleri park ve sokak isimlerinde yaşayacak. Mekanları cennet yıldızlar yoldaşları olsun” sözlerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.