MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediyesinden uyarılar

BELEDİYELER 19.11.2020 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş Belediyesinden uyarılar

Hacıbektaş Belediyesi Cuma gününden itibaren başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ve bu yönde alınan kararlarla ilgili ilçe halkını uyardı.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediyesi Cuma gününden itibaren başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ve bu yönde alınan kararlarla ilgili ilçe halkını uyardı.     Cuma saat 20.00’den itibaren geçerli olacak tedbirler;    Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak.    Tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanmaya devam edilecek.    Halı sahaların faaliyetlerine ara verilecek.    Çalışanlar hariç olmak üzere, 20 yaş altındaki gençler ve 65 yaş üstü vatandaşlar, günün yalnızca 10:00-16:00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek.    Alışveriş merkezi, market, restoran, berber ve kuaför gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10.00 ile 20.00 arası olarak sınırlanacak.    Restoran ve kafelerde sadece paket servis uygulamasına geçilecek.    Kamu ve özel sektördeki esnek mesai düzenine ve mesai saatlerinin yoğunluk oluşturmayacak şekilde belirlenmesine hassasiyet gösterilecek.    Kıraathaneler faaliyetlerine bir süre ara verecek.    Sinemalar, sektörün talebine de uygun şekilde yıl sonuna kadar kapalı kalacak.    Ara tatilde olan okullardaki eğitim-öğretim, yıl sonuna kadar online olarak sürdürülecek.    Sokaklarda belirlenen alanlarda sigara yasağı sürecek.    İl Hıfzısıhha Kurulları bu uygulamayı genişletebilecek. 
Hacıbektaş Belediyesi Cuma gününden itibaren başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ve bu yönde alınan kararlarla ilgili ilçe halkını uyardı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediyesi Cuma gününden itibaren başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ve bu yönde alınan kararlarla ilgili ilçe halkını uyardı.  

 

Cuma saat 20.00’den itibaren geçerli olacak tedbirler; 

 

Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. 

 

Tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanmaya devam edilecek. 

 

Halı sahaların faaliyetlerine ara verilecek. 

 

Çalışanlar hariç olmak üzere, 20 yaş altındaki gençler ve 65 yaş üstü vatandaşlar, günün yalnızca 10:00-16:00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. 

 

Alışveriş merkezi, market, restoran, berber ve kuaför gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10.00 ile 20.00 arası olarak sınırlanacak. 

 

Restoran ve kafelerde sadece paket servis uygulamasına geçilecek. 

 

Kamu ve özel sektördeki esnek mesai düzenine ve mesai saatlerinin yoğunluk oluşturmayacak şekilde belirlenmesine hassasiyet gösterilecek. 

 

Kıraathaneler faaliyetlerine bir süre ara verecek. 

 

Sinemalar, sektörün talebine de uygun şekilde yıl sonuna kadar kapalı kalacak. 

 

Ara tatilde olan okullardaki eğitim-öğretim, yıl sonuna kadar online olarak sürdürülecek. 

 

Sokaklarda belirlenen alanlarda sigara yasağı sürecek. 

 

İl Hıfzısıhha Kurulları bu uygulamayı genişletebilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.