MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Entegre Hastanesi Açıldı

SAĞLIK 27.09.2016 - 14:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hacıbektaş Entegre Hastanesi Açıldı

NEVŞEHİR(İHA)- Hacıbektaş ilçesinde entegre hastanesinin açılışı bugün yapılan tören ile hizmete açıldı.
  NEVŞEHİR(İHA)- Hacıbektaş ilçesinde entegre hastanesinin açılışı bugün yapılan tören ile hizmete açıldı. Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hizmete kazandırılan entegre hastanesinin açılışı bugün düzenlenen tören ile yapıldı. Entegre hastanesinin açılışına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider,Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu,  İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Muhammed Çömce ve protokol üyeleri katıldı.  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “ Hacıbektaş ilçe entegre hastanemiz hayırlı olsun. AK Parti iktidarıyla 14 yıldır sağlıkta herkes için ulaşılabilir, nitelikli sürdürülebilir ve güçlü bir sistem oluşturduk. Bunun en büyük etkeni istikrarlı ve güçlü bir siyasi iradedir. Yatırımlarımız devam edecek. Bu kapsamda bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Hacıbektaş entegre hastanemiz hayırlı olsun” dedi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider!de, “ AK Parti iktidarıyla sağlıkta yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün de burada 25 yataklı entegre hastanemizi söz verdiğimiz gibi açıyoruz. Hacıbektaş ilçemize hastanemiz hayırlı olsun” diye konuştu. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da burada yaptığı konuşmada göreve kısa bir zaman önce başladığını ancak Nevşehir’in her alanda ileri bir seviyede olduğu için kendisini çok şanlı olduğunu ifade ederken Hacıbektaş ilçesine açılan entegre hastanesinin hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından ise Hacıbektaş ilçesine yapılan 25 yataklı entegre hastanesinin açılışı Vali İlhami Aktaş, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider tarafından yapıldı. 
NEVŞEHİR(İHA)- Hacıbektaş ilçesinde entegre hastanesinin açılışı bugün yapılan tören ile hizmete açıldı.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Hacıbektaş ilçesinde entegre hastanesinin açılışı bugün yapılan tören ile hizmete açıldı.

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hizmete kazandırılan entegre hastanesinin açılışı bugün düzenlenen tören ile yapıldı. Entegre hastanesinin açılışına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider,Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu,  İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Muhammed Çömce ve protokol üyeleri katıldı.  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “ Hacıbektaş ilçe entegre hastanemiz hayırlı olsun. AK Parti iktidarıyla 14 yıldır sağlıkta herkes için ulaşılabilir, nitelikli sürdürülebilir ve güçlü bir sistem oluşturduk. Bunun en büyük etkeni istikrarlı ve güçlü bir siyasi iradedir. Yatırımlarımız devam edecek. Bu kapsamda bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Hacıbektaş entegre hastanemiz hayırlı olsun” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider!de, “ AK Parti iktidarıyla sağlıkta yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün de burada 25 yataklı entegre hastanemizi söz verdiğimiz gibi açıyoruz. Hacıbektaş ilçemize hastanemiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da burada yaptığı konuşmada göreve kısa bir zaman önce başladığını ancak Nevşehir’in her alanda ileri bir seviyede olduğu için kendisini çok şanlı olduğunu ifade ederken Hacıbektaş ilçesine açılan entegre hastanesinin hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından ise Hacıbektaş ilçesine yapılan 25 yataklı entegre hastanesinin açılışı Vali İlhami Aktaş, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider tarafından yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.