Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'ta asfaltlama çalışmaları sona eriyor

İLÇELER 05.11.2021 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş'ta asfaltlama çalışmaları sona eriyor

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçe sınırları içerisindeki asfaltlama çalışmalarının bu hafta sonu tamamlanacağını söyledi.
    NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçe sınırları içerisindeki asfaltlama çalışmalarının bu hafta sonu tamamlanacağını söyledi.     Altıok, "Nevşehir Milletvekilimiz Faruk Sarıarslan ile birlikte Savat mahallemizdeki sıcak asfalt serimini inceledik. Cumartesi günü bitirmeyi planlıyoruz. Asfalt serim aracını ücretsiz tahsis eden Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na Hacıbektaş Halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçe sınırları içerisindeki asfaltlama çalışmalarının bu hafta sonu tamamlanacağını söyledi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçe sınırları içerisindeki asfaltlama çalışmalarının bu hafta sonu tamamlanacağını söyledi.  

 

Altıok, "Nevşehir Milletvekilimiz Faruk Sarıarslan ile birlikte Savat mahallemizdeki sıcak asfalt serimini inceledik. Cumartesi günü bitirmeyi planlıyoruz. Asfalt serim aracını ücretsiz tahsis eden Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na Hacıbektaş Halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.