Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'ta beyaz bayrak töreni yapıldı

İLÇELER 02.02.2019 - 00:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hacıbektaş'ta beyaz bayrak töreni yapıldı

Hacıbektaş’ta Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
  Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Beyaz Bayrak” ve “Beslenme Dostu Okul” projeleri ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedeflenmektedir. Hacıbektaş’ta, İl Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilerek Beyaz Bayrak Projesi” sunumu ve “Beslenme Dostu Okul” Projesi sunumları yapıldı. Beyaz Bayrak almaya hak kazanmış Hacıbektaş Ortaokulu, Hacıbektaş Toki Cumhuriyet Ortaokulu, Hacıbektaş Halk Eğitim Merkezi, Karaburna İlkokulu, Karaburna Ortaokulu, Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi okullarına Hacıbektaş Kaymakamı tarafından törenle pirinç levha ve beyaz bayrak takdim edildi.
Hacıbektaş’ta Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Beyaz Bayrak” ve “Beslenme Dostu Okul” projeleri ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedeflenmektedir.

Hacıbektaş’ta, İl Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilerek Beyaz Bayrak Projesi” sunumu ve “Beslenme Dostu Okul” Projesi sunumları yapıldı. Beyaz Bayrak almaya hak kazanmış Hacıbektaş Ortaokulu, Hacıbektaş Toki Cumhuriyet Ortaokulu, Hacıbektaş Halk Eğitim Merkezi, Karaburna İlkokulu, Karaburna Ortaokulu, Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi okullarına Hacıbektaş Kaymakamı tarafından törenle pirinç levha ve beyaz bayrak takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.