Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'ta doğa yürüyüşü düzenlendi

İLÇELER 19.08.2020 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş'ta doğa yürüyüşü düzenlendi

57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) 57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi.     Hacıbektaş Belediyesi ve Anma Kurulu ile Alevi-Bektaşi Kurumlarının katılımı ve desteği ile düzenlenen; 57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerinin 17 Ağustos Pazartesi günü tek etkinliği olan bu yıl ikincisini düzenlenen, geleneksel hale getirilmesi planlanan ve Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Genel Başkanı Orhan Kozan ve Yöneticisi Cemalettin Aygüneş’in önderliğinde gerçekleştirilen Mistik Hırka Dağı-Kutsal Ardıç Ağacı ve Doğa Yürüyüşü sabahın erken saatlerinde başlayarak tamamlandı.     Yürüyüşe katılanlara Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok tarafından katılım belgeleri takdim edildi. 
57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) 57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi.  

 

Hacıbektaş Belediyesi ve Anma Kurulu ile Alevi-Bektaşi Kurumlarının katılımı ve desteği ile düzenlenen; 57. Ulusal, 31. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerinin 17 Ağustos Pazartesi günü tek etkinliği olan bu yıl ikincisini düzenlenen, geleneksel hale getirilmesi planlanan ve Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Genel Başkanı Orhan Kozan ve Yöneticisi Cemalettin Aygüneş’in önderliğinde gerçekleştirilen Mistik Hırka Dağı-Kutsal Ardıç Ağacı ve Doğa Yürüyüşü sabahın erken saatlerinde başlayarak tamamlandı.  

 

Yürüyüşe katılanlara Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok tarafından katılım belgeleri takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.