MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'ta DÖGEP toplantısı

İLÇELER 11.11.2020 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş'ta DÖGEP toplantısı

) Hacıbektaş ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) kapsamında toplantı gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) kapsamında toplantı gerçekleştirildi.     Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan program kapsamında belirlenen konular üzerinden 2020 yılı Ekim ve Kasım ayları çalışması, Hacıbektaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kankılınç başkanlığında yapıldı.     Yapılan toplantıda, Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunlar, uzaktan eğitim sürecinde meslektaş dayanışması, ruhsal ve fiziksel sağlığın  korunması konuları ele alındı.    Ayrıca; E-Okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr gibi Bakanlık Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde yer alan ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin sürekli gelişimini destekleyen Web siteleri incelendi.     Pandemi kurallarının azami derecede gözetildiği ve İlçeye yeni atanan öğretmenlerin yer aldığı toplantıda var olan heyecan ve sarf edilen çaba göz doldurdu.  
) Hacıbektaş ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) kapsamında toplantı gerçekleştirildi.  

 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan program kapsamında belirlenen konular üzerinden 2020 yılı Ekim ve Kasım ayları çalışması, Hacıbektaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kankılınç başkanlığında yapıldı.  

 

Yapılan toplantıda, Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunlar, uzaktan eğitim sürecinde meslektaş dayanışması, ruhsal ve fiziksel sağlığın  korunması konuları ele alındı. 

 

Ayrıca; E-Okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr gibi Bakanlık Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde yer alan ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin sürekli gelişimini destekleyen Web siteleri incelendi.  

 

Pandemi kurallarının azami derecede gözetildiği ve İlçeye yeni atanan öğretmenlerin yer aldığı toplantıda var olan heyecan ve sarf edilen çaba göz doldurdu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.