Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş’ta dünya kadınlar günü etkinliği

İLÇELER 05.03.2020 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş’ta dünya kadınlar günü etkinliği

Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla Hacıbektaş Belediyesi bir etkinlik düzenleyecek.
  NEVŞEHİR(MHA) 08 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla Hacıbektaş Belediyesi bir etkinlik düzenleyecek.   Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla, Hacıbektaş Belediyesi olarak yapacağımız etkinliğimize tüm Kadınlarımızı bekliyoruz” dedi.   7 Mart Cumartesi günü 16:00’da Hacıbektaş Veli Kültür Merkezinde düzenlenecek etkinlikte tiyatro gösterimi ve müzik dinletisi de yer alacak.
Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla Hacıbektaş Belediyesi bir etkinlik düzenleyecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) 08 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla Hacıbektaş Belediyesi bir etkinlik düzenleyecek.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla, Hacıbektaş Belediyesi olarak yapacağımız etkinliğimize tüm Kadınlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

7 Mart Cumartesi günü 16:00’da Hacıbektaş Veli Kültür Merkezinde düzenlenecek etkinlikte tiyatro gösterimi ve müzik dinletisi de yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.