MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş’ta Sağlık İçin Hareket Et Yürüyüşü Düzenlendi

SAĞLIK 31.05.2018 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hacıbektaş’ta Sağlık İçin Hareket Et Yürüyüşü Düzenlendi

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Hacıbektaş ilçesinde sağlık için hareket et yürüyüşü düzenlendi.
  10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesi'nin organize ettiği yürüyüş etkinliği 31 Mayıs günü Hacıbektaş İlçesinde yürüyüş etkinliği düzenlendi.    Sağlık için hareket etmenin önemi hakkında halkın farkındalığını artırmak amacıyla " Sağlığa Atılacak Bir Adımda, Hareket Sizsiniz" sloganı ile yapılan yürüyüşe İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İlçe Daire Amirleri, Hastane Yönetici ve çalışanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Hacıbektaş ilçesinde sağlık için hareket et yürüyüşü düzenlendi.

 

10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesi'nin organize ettiği yürüyüş etkinliği 31 Mayıs günü Hacıbektaş İlçesinde yürüyüş etkinliği düzenlendi.

 

 Sağlık için hareket etmenin önemi hakkında halkın farkındalığını artırmak amacıyla " Sağlığa Atılacak Bir Adımda, Hareket Sizsiniz" sloganı ile yapılan yürüyüşe İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İlçe Daire Amirleri, Hastane Yönetici ve çalışanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.