Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş’tan bürokrat çıkartması

GÜNCEL 19.09.2019 - 16:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş’tan bürokrat çıkartması

İlimizde önemli bir kültüre sahip Hacıbektaş İlçemizden, ülkemiz genelinde yerel yönetimlere damga vuran isimler öne çıkıyor.
  Kısa sürede yaptığı çalışmalar ile gündem olan Bodrum ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinde Hacıbektaşlı bürokratlarının başarılı çalışmalarını görüyoruz.   Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü’nde İnsan Kaynakları Şube Müdürü olarak görev yapan Tayfun Yılmaz ve İzmir Büyükşehir Belediyesinde CBS Şube Müdürü Lütfi Ünal, 31 Mart yerel seçimlerinden hemen sonra, belediye başkanlarının takdirleri ile Tayfun Yılmaz Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne, Lütfi Ünal ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne atanmıştı.   Belediye Hacıbektaşlılara Emanet…   Şimdi de Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Yılmaz, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı görevine atandı.   Tayfun Yılmaz kimdir? 1982 yılında Hacıbektaş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2001 yılında Bursa’da Işıklar Askeri Lisesi’nden 2005 yılında Ankara’da Kara Harp Okulu’ndan sistem mühendisi olarak mezun oldu. Babası 12 Eylül 1980 darbesi mağduriyeti yaşamış olup, Tayfun YILMAZ da askeri okulda bu mağduriyetleri yaşamıştır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve yurt dışında TSK kadrolarında görev yaptıktan sonra Yüzbaşı rütbesindeyken 2016 senesinde istifa edip Belediyecilik hayatına başlamıştır. Tayfun YILMAZ, evli olup Çağan ve Defne isminde 2 çocuk babasıdır. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.    
İlimizde önemli bir kültüre sahip Hacıbektaş İlçemizden, ülkemiz genelinde yerel yönetimlere damga vuran isimler öne çıkıyor.

 

Kısa sürede yaptığı çalışmalar ile gündem olan Bodrum ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinde Hacıbektaşlı bürokratlarının başarılı çalışmalarını görüyoruz.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü’nde İnsan Kaynakları Şube Müdürü olarak görev yapan Tayfun Yılmaz ve İzmir Büyükşehir Belediyesinde CBS Şube Müdürü Lütfi Ünal, 31 Mart yerel seçimlerinden hemen sonra, belediye başkanlarının takdirleri ile Tayfun Yılmaz Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne, Lütfi Ünal ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne atanmıştı.

 

Belediye Hacıbektaşlılara Emanet…

 

Şimdi de Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Yılmaz, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı görevine atandı.

 

Tayfun Yılmaz kimdir?

1982 yılında Hacıbektaş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2001 yılında Bursa’da Işıklar Askeri Lisesi’nden 2005 yılında Ankara’da Kara Harp Okulu’ndan sistem mühendisi olarak mezun oldu. Babası 12 Eylül 1980 darbesi mağduriyeti yaşamış olup, Tayfun YILMAZ da askeri okulda bu mağduriyetleri yaşamıştır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve yurt dışında TSK kadrolarında görev yaptıktan sonra Yüzbaşı rütbesindeyken 2016 senesinde istifa edip Belediyecilik hayatına başlamıştır. Tayfun YILMAZ, evli olup Çağan ve Defne isminde 2 çocuk babasıdır. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.