Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HAK-İş Konfederasyon İl Başkanı Mutlu, Ünver'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 05.03.2018 - 09:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

HAK-İş Konfederasyon İl Başkanı Mutlu, Ünver'i Ziyaret Etti

HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek, çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.
  HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı Süleyman Kürkçü, Hizmet-İş Sendikası Kadın Komisyonu Başkanı Özgül Korkmaz ve Öz Büro İş Sendikası İl Sekreteri Zeynep Ünsal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.   Nevşehir ve civarında HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı sendikalarda 3000’ye yakın işçinin sendikal haklarının etkin bir şekilde yerine getirilmesi yönünde çalışmalar yaptıklarını aktaran Mutlu, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de işçilerin her zaman yanı başlarında olacaklarını kaydetti.   Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi ve Mutlu’ya çalışmalarında başarılar diledi.
HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek, çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

 

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı Süleyman Kürkçü, Hizmet-İş Sendikası Kadın Komisyonu Başkanı Özgül Korkmaz ve Öz Büro İş Sendikası İl Sekreteri Zeynep Ünsal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

 

Nevşehir ve civarında HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı sendikalarda 3000’ye yakın işçinin sendikal haklarının etkin bir şekilde yerine getirilmesi yönünde çalışmalar yaptıklarını aktaran Mutlu, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de işçilerin her zaman yanı başlarında olacaklarını kaydetti.

 

Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi ve Mutlu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.