MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HAK İş Konfederasyonu yöneticileri, Arı'yı ziyaret etti

NEVŞEHİR 08.04.2019 - 18:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

HAK İş Konfederasyonu yöneticileri, Arı'yı ziyaret etti

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri ve Nevşehir İl yöneticileri, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
  HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, HAK-İŞ Konfederasyonu ve Öz Büro-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı M.Fatih Mutlu ile beraberindeki sendika yöneticileri , Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.   Hizmet- İş Sendikası Nevşehir Belediyesi temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Arı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Çelik ve Mutlu, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.   Sendika yöneticilerine teşekkür eden Arı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri ve Nevşehir İl yöneticileri, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, HAK-İŞ Konfederasyonu ve Öz Büro-İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı M.Fatih Mutlu ile beraberindeki sendika yöneticileri , Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

 

Hizmet- İş Sendikası Nevşehir Belediyesi temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Arı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Çelik ve Mutlu, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Sendika yöneticilerine teşekkür eden Arı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.