MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HAK-İŞ'ten KGK İl Başkanı Karaca'ya hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 26.12.2020 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

HAK-İŞ'ten KGK İl Başkanı Karaca'ya hayırlı olsun ziyareti

HAK-İŞ Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M.Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) HAK-İŞ Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M.Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Küresel Gazeteciler Konseyini ziyaret eden İl Başkanı M. Fatih Mutlu, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın yayın kuruluşlarının sorunlarını bildiklerini ve oldukça zor şartlarda görev yapan gazetecilerin emeğine büyük bir saygı duyduklarını dile getirdi.     Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı M. Tolga Karaca'yı ziyaret eden Başkan Mutlu, Karaca'ya,yönetim kurulları ve üyelerine görevlerinde de başarılar diledi.   
HAK-İŞ Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M.Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) HAK-İŞ Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı M.Tolga Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Küresel Gazeteciler Konseyini ziyaret eden İl Başkanı M. Fatih Mutlu, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın yayın kuruluşlarının sorunlarını bildiklerini ve oldukça zor şartlarda görev yapan gazetecilerin emeğine büyük bir saygı duyduklarını dile getirdi.  

 

Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı M. Tolga Karaca'yı ziyaret eden Başkan Mutlu, Karaca'ya,yönetim kurulları ve üyelerine görevlerinde de başarılar diledi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.