Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hak-İş üyelerine özel indirim imkanı

NEVŞEHİR 25.09.2020 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hak-İş üyelerine özel indirim imkanı

Hak-İş Nevşehir İl Başkanlığı ile HedefEvim firması arasında sendika üyelerine özel indirim imkanı sağlanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Hak-İş Nevşehir İl Başkanlığı ile HedefEvim firması arasında sendika üyelerine özel indirim imkanı sağlanıyor.     Yapılan anlaşmayla ilgili olan açıklamalarda bulunan Hak-İş Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, "Hedef Evim ile yaptığımız anlaşma gereği üyelerimize özel indirimler ve imkanlar sağlanacaktır. Üyelerimizin işlemlerinden tahsil edilecek çalışma/organizasyon ücretinde konut için 15 araç için 10 oranında indirim yapılacaktır. Üyelerimize ve Hedef Evim firmasına hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.    
Hak-İş Nevşehir İl Başkanlığı ile HedefEvim firması arasında sendika üyelerine özel indirim imkanı sağlanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hak-İş Nevşehir İl Başkanlığı ile HedefEvim firması arasında sendika üyelerine özel indirim imkanı sağlanıyor.  

 

Yapılan anlaşmayla ilgili olan açıklamalarda bulunan Hak-İş Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, "Hedef Evim ile yaptığımız anlaşma gereği üyelerimize özel indirimler ve imkanlar sağlanacaktır. Üyelerimizin işlemlerinden tahsil edilecek çalışma/organizasyon ücretinde konut için 15 araç için 10 oranında indirim yapılacaktır. Üyelerimize ve Hedef Evim firmasına hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.