MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halep'e Avanos'da Duyarsız Kalmadı !

İLÇELER 04.01.2017 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Halep'e Avanos'da Duyarsız Kalmadı !

Avanos Müftülüğünce yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan 6 TIR Halep’e uğurlandı.
Avanos Müftülüğünce yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan 6 TIR Halep’e uğurlandı.   Yardım TIR’larının uğurlama törenine; Nevşehir Vali Yardımcısı Avanos Kaymakam Vekili Hasan Kayhan, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Avanos İlçe Emniyet Müdürü Erkin Turğut, Avanos İlçe Tarım Müdürü Bülent Çiftçi, Yardım Toplama kampanyasına katılan müftülük görevlileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.   Nevşehir Valiliğinin talimatları doğrultusunda Avanos Müftülüğünce Halep için düzenlenen kampanya kapsamında toplanılan çeşitli temel ihtiyaç malzemelerini taşıyan 6 TIR Avanos Açık Pazar yerinde, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan ve yaptığı Nevşehir Vali Yardımcısı Avanos Kaymakam Vekili Hasan Kayhan’ın konuşmalarının ardından dua okunduktan sonra yola çıktı.   Törende yapılan konuşmada; Avanos’ta, köy ve kasabalarda toplanan yardımlardan oluşan 6 TIR, Nevşehir’den de gidecek olan TIR’larla beraber Halep’e gidecek. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Yardım kampanyasına 5-6 yaşındaki kardeşlerimizden tutunda elinde fazla malzemesi olan gariban vatandaşlarımız dahi katıldı. Mazlumun yanında olan, haksızlığa uğrayan ve insanlık faciası altında yardıma muhtaç kardeşlerimize maddi manevi yardım eli uzatan herkese teşekkür ederiz denildi.   Avanos Müftüsü Mehmet Fidan’ın yaptığı dua sonrası Yardım TIR’ları yola çıktı.  
Avanos Müftülüğünce yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan 6 TIR Halep’e uğurlandı.

Avanos Müftülüğünce yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan 6 TIR Halep’e uğurlandı.

 

Yardım TIR’larının uğurlama törenine; Nevşehir Vali Yardımcısı Avanos Kaymakam Vekili Hasan Kayhan, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Avanos İlçe Emniyet Müdürü Erkin Turğut, Avanos İlçe Tarım Müdürü Bülent Çiftçi, Yardım Toplama kampanyasına katılan müftülük görevlileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 

Nevşehir Valiliğinin talimatları doğrultusunda Avanos Müftülüğünce Halep için düzenlenen kampanya kapsamında toplanılan çeşitli temel ihtiyaç malzemelerini taşıyan 6 TIR Avanos Açık Pazar yerinde, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan ve yaptığı Nevşehir Vali Yardımcısı Avanos Kaymakam Vekili Hasan Kayhan’ın konuşmalarının ardından dua okunduktan sonra yola çıktı.

 

Törende yapılan konuşmada; Avanos’ta, köy ve kasabalarda toplanan yardımlardan oluşan 6 TIR, Nevşehir’den de gidecek olan TIR’larla beraber Halep’e gidecek. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Yardım kampanyasına 5-6 yaşındaki kardeşlerimizden tutunda elinde fazla malzemesi olan gariban vatandaşlarımız dahi katıldı. Mazlumun yanında olan, haksızlığa uğrayan ve insanlık faciası altında yardıma muhtaç kardeşlerimize maddi manevi yardım eli uzatan herkese teşekkür ederiz denildi.

 

Avanos Müftüsü Mehmet Fidan’ın yaptığı dua sonrası Yardım TIR’ları yola çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.