Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halı Saha Turnuvası Başlıyor

BELEDİYELER 05.04.2017 - 11:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Halı Saha Turnuvası Başlıyor

Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenen “Halı Saha Futbol Turnuvası” başlıyor.
Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenen “Halı Saha Futbol Turnuvası” başlıyor.   Yapmış olduğu etkinliklerle vatandaşların takdirini kazanan Kaymaklı Belediyesi, Futbol Turnuvası ile sporseverleri bir araya getirmeyi hedefliyor. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Halit Elma şunları söyledi: “Bu turnuvanın amacı Kaymaklı ve çevresinde yaşayan genç arkadaşlarımızı bir araya getirip kaynaştırmak, sporu genci yaşlısı herkese sevdirmektir. Yoğun ilgi olacağını umut ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim” dedi.   "Halı Saha Futbol Turnuvası” başvuruları 14 Nisan Cuma Günü Saat 16.00'da sona eriyor. Kaymaklı Belediyesi Basın Ofisine yapılan başvurular sonrasında yapılacak kura ile takımlar arasında eşleşmeler gerçekleştirilecek. Kura çekimi sonrasında maçlar Kaymaklı Belediyesi Halı Saha Tesislerinde oynanacak.    
Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenen “Halı Saha Futbol Turnuvası” başlıyor.

Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenen “Halı Saha Futbol Turnuvası” başlıyor.

 

Yapmış olduğu etkinliklerle vatandaşların takdirini kazanan Kaymaklı Belediyesi, Futbol Turnuvası ile sporseverleri bir araya getirmeyi hedefliyor.


Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Halit Elma şunları söyledi: “Bu turnuvanın amacı Kaymaklı ve çevresinde yaşayan genç arkadaşlarımızı bir araya getirip kaynaştırmak, sporu genci yaşlısı herkese sevdirmektir. Yoğun ilgi olacağını umut ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim” dedi.

 

"Halı Saha Futbol Turnuvası” başvuruları 14 Nisan Cuma Günü Saat 16.00'da sona eriyor. Kaymaklı Belediyesi Basın Ofisine yapılan başvurular sonrasında yapılacak kura ile takımlar arasında eşleşmeler gerçekleştirilecek.


Kura çekimi sonrasında maçlar Kaymaklı Belediyesi Halı Saha Tesislerinde oynanacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.