MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halisdemir'i Şehit Eden Hainden Alçakça Savunma

GÜNCEL 22.02.2017 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Halisdemir'i Şehit Eden Hainden Alçakça Savunma

Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in şehit edilmesiyle ilgili 18 darbeci askerin yargılanmasına başlandı
Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in şehit edilmesiyle ilgili 18 darbeci askerin yargılanmasına başlandı.   Halisdemir'e ateş eden ve olaylar sırasında binbaşı olan Fatih Şahin, "Dur ihtarı olmadı. Aniden ateş açıldığı için karşılık vermek zorunda kaldık. Nefsi müdafaa hakkımı kullandım. Söz konusu kişiyi vurup vurmadığımı bilmiyorum" dedi.   "BANA HAİN DİYEN YÜZÜME SÖYLESİN"   Şahin 'Bana personelimden kimse hain demiyor. Hain diyen yüzüme söylesin' deyince, Halisdemir'e ateş eden 2. asker olduğu belirtilen Mihrali Atmaca "Ben diyorum" diye çıkıştı. Şahin, Mihrali Atmaca’nın iddianameye giren savcılık ifadesindeki, "Ne yapıyorsun, etkisiz hale getir" diye bir emir vermediğini savundu.    Vatandaşlar,  darbeci sanıkların takım elbise ve jilet gibi traşları sonrası medyaya yansıyan görüntülerine sonrası gerek sosyal medyada gerekse kamuoyunda tepkiler oldu.  
Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in şehit edilmesiyle ilgili 18 darbeci askerin yargılanmasına başlandı

Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in şehit edilmesiyle ilgili 18 darbeci askerin yargılanmasına başlandı.

 

Halisdemir'e ateş eden ve olaylar sırasında binbaşı olan Fatih Şahin, "Dur ihtarı olmadı. Aniden ateş açıldığı için karşılık vermek zorunda kaldık. Nefsi müdafaa hakkımı kullandım. Söz konusu kişiyi vurup vurmadığımı bilmiyorum" dedi.

 

"BANA HAİN DİYEN YÜZÜME SÖYLESİN"

 

Şahin 'Bana personelimden kimse hain demiyor. Hain diyen yüzüme söylesin' deyince, Halisdemir'e ateş eden 2. asker olduğu belirtilen Mihrali Atmaca "Ben diyorum" diye çıkıştı. Şahin, Mihrali Atmaca’nın iddianameye giren savcılık ifadesindeki, "Ne yapıyorsun, etkisiz hale getir" diye bir emir vermediğini savundu. 

 

Vatandaşlar,  darbeci sanıkların takım elbise ve jilet gibi traşları sonrası medyaya yansıyan görüntülerine sonrası gerek sosyal medyada gerekse kamuoyunda tepkiler oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.