Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halk Eğitim Merkezinde file yapım kursu açılıyor

EĞİTİM 11.01.2019 - 20:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Halk Eğitim Merkezinde file yapım kursu açılıyor

Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde poşet tartışmalarına son verecek kurs ile file yapım kursu açılıyor.
  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından tığ örgü ile çanta yapım kursu açılacağı açıklandı. Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Nevşehir de poşet kullanımının azaltılması amacıyla Halk eğitim Merkezi ve akşam sanat okulu müdürlüğü bünyesinde tığ örgü file çanta yapımı kursu açılacaktır.  Kurs başvuruları 14 -18 Ocak 2019 tarihleri arasında Merkez Halk eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır” ifadelerine yer verildi. Başvuru şartları: Okur yazar olmak 2-13 yaşını tamamlamış olmak 3- Kurs programının öngördüğü temel becerileri gerçekleştirebilecek fiziki yeterliliği sahip olmak.
Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde poşet tartışmalarına son verecek kurs ile file yapım kursu açılıyor.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından tığ örgü ile çanta yapım kursu açılacağı açıklandı. Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Nevşehir de poşet kullanımının azaltılması amacıyla Halk eğitim Merkezi ve akşam sanat okulu müdürlüğü bünyesinde tığ örgü file çanta yapımı kursu açılacaktır.  Kurs başvuruları 14 -18 Ocak 2019 tarihleri arasında Merkez Halk eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Başvuru şartları:

  1. Okur yazar olmak

  2. 2-13 yaşını tamamlamış olmak

  3. 3- Kurs programının öngördüğü temel becerileri gerçekleştirebilecek fiziki yeterliliği sahip olmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.