MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halk festivali katılımcıları Vali Aktaş’ı ziyaret etti

KÜLTÜR-SANAT 29.07.2019 - 17:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Halk festivali katılımcıları Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivaline katılmak üzere İlimiz Avanos İlçesine gelen 6 Ülkeden grup başkanları ve ekibini Valilik Toplantı salonunda kabul etti.
  Vali İlhami Aktaş, I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivaline katılmak üzere İlimize gelen misafirleri Dünya’nın gözbebeği olan Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle grup başkanlarına ve ekiplerine teşekkür etti.   I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali hakkında Vali Aktaş’a bilgiler veren ve Kapadokya’da bulunmaktan çok memnun olduklarını belirten konuklar, kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkürlerini ilettiler ve gruplar kendi yörelerine ait çeşitli hediyeler takdim ettiler.   Ziyaret bir süre sohbetin ardından Valilik önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.   Ziyarete; Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Bulgaristan, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Meksika, Romanya ve Türkiye olmak üzere 6 ülkeden grup başkanları ve yabancı konuklar katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivaline katılmak üzere İlimiz Avanos İlçesine gelen 6 Ülkeden grup başkanları ve ekibini Valilik Toplantı salonunda kabul etti.

 

Vali İlhami Aktaş, I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivaline katılmak üzere İlimize gelen misafirleri Dünya’nın gözbebeği olan Kapadokya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, ziyaretleri nedeniyle grup başkanlarına ve ekiplerine teşekkür etti.

 

I. Uluslararası Avanos–Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali hakkında Vali Aktaş’a bilgiler veren ve Kapadokya’da bulunmaktan çok memnun olduklarını belirten konuklar, kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkürlerini ilettiler ve gruplar kendi yörelerine ait çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

Ziyaret bir süre sohbetin ardından Valilik önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

Ziyarete; Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Bulgaristan, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Meksika, Romanya ve Türkiye olmak üzere 6 ülkeden grup başkanları ve yabancı konuklar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.