Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halk gününe vatandaşlar ilgi gösteriyor

NEVŞEHİR 04.01.2019 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Halk gününe vatandaşlar ilgi gösteriyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, halkın belediyeden beklentileri başta olmak üzere istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm önerilerini ortaya koyduğu, Halk Günü uygulamasını sürdürüyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar, randevu almaksızın Başkan Seçen ile birebir görüşme imkânı buluyor. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği uygulamaya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, kendisine ulaştırılan sorunları ilgili belediye başkan yardımcısı ve birim amirlerine ulaştırarak, halkın karşı karşıya bulunduğu sorunun en kısa süre içerisinde sonuçlandırılmasını sağlıyor. Başkan Seçen, Halk Günü uygulamasını vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve kendisine iletilen sorunların en kısa süre içerisinde çözüme ulaştırmak amacına yönelik olarak başlattıklarını belirterek, uygulamaya vatandaşların da yoğun ilgi göstermesinden de büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, halkın belediyeden beklentileri başta olmak üzere istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm önerilerini ortaya koyduğu, Halk Günü uygulamasını sürdürüyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar, randevu almaksızın Başkan Seçen ile birebir görüşme imkânı buluyor.

Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği uygulamaya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, kendisine ulaştırılan sorunları ilgili belediye başkan yardımcısı ve birim amirlerine ulaştırarak, halkın karşı karşıya bulunduğu sorunun en kısa süre içerisinde sonuçlandırılmasını sağlıyor.

Başkan Seçen, Halk Günü uygulamasını vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve kendisine iletilen sorunların en kısa süre içerisinde çözüme ulaştırmak amacına yönelik olarak başlattıklarını belirterek, uygulamaya vatandaşların da yoğun ilgi göstermesinden de büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.