Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hamburger Yemeye Gitti, Hayatını Şokunu Yaşadı

GÜNCEL 19.01.2018 - 20:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hamburger Yemeye Gitti, Hayatını Şokunu Yaşadı

Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hamburger yemek için giden vatandaş adeta hayatının şokunu yaşadı.
  Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine gelen ihbar haberde öğle arasında hamburger yemek için Forum Kapadokya AVM’ye giden vatandaş hamburgerin sonunda ise adeta hayatını şokunu yaşadı.  Hamburger yiyen vatandaş hamburgerin içerisinden donmuş sakız çıkması sonrası adeta hayatının şokunu yaşadı.  Firma müdürüne yemiş olduğu hamburgerin içerisinde donmuş sakız çıktığını söyleyen ve hamburger ile birlikte sakızı gösteren vatandaşa ise firma sorumlusu dalga geçer gibi bizde öyle şeyler olmaz siz yanlış görmüşünüzdür diyerek kabahatlerini kabul etmemesi ise büyük tepkilere neden oldu.   Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü Göreve Davet Ediyoruz   Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından bu ve benzeri iş yerlerini sıkı denetimlerden geçirmeleri için göreve davet ediyoruz. 
Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hamburger yemek için giden vatandaş adeta hayatının şokunu yaşadı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine gelen ihbar haberde öğle arasında hamburger yemek için Forum Kapadokya AVM’ye giden vatandaş hamburgerin sonunda ise adeta hayatını şokunu yaşadı.  Hamburger yiyen vatandaş hamburgerin içerisinden donmuş sakız çıkması sonrası adeta hayatının şokunu yaşadı.  Firma müdürüne yemiş olduğu hamburgerin içerisinde donmuş sakız çıktığını söyleyen ve hamburger ile birlikte sakızı gösteren vatandaşa ise firma sorumlusu dalga geçer gibi bizde öyle şeyler olmaz siz yanlış görmüşünüzdür diyerek kabahatlerini kabul etmemesi ise büyük tepkilere neden oldu.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü Göreve Davet Ediyoruz

 

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından bu ve benzeri iş yerlerini sıkı denetimlerden geçirmeleri için göreve davet ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.