MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hangi AK Partili Aday Adayı CHP Sloganı İle Reklam Yapıyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2015 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hangi AK Partili Aday Adayı CHP Sloganı İle Reklam Yapıyor

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Nevşehir’de aday adayları arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde özellikle AK Parti Aday Adaylarının genelinde AK Parti Genel Merkezi tarafından belirtilen reklamlar ile kendilerini vatandaşlara tanıtırken bir aday adayı ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘’Türkiye’nin Birleştirici’’ gücü sloganını Nevşehir’e uyarlayıp tanıtım yapması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe Nevşehir’de billboardlarda yapmış olduğu tanıtım reklamlarında AK Parti Genel Merkezi tarafından belirtilen reklamların dışına çıkarak CHP’nin Türkiye’nin Birleştirici Gücü sloganını kendisine uyarlayarak AK Parti’ye çevirmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Reklamı gören vatandaşlar ise CHP'nin mi yoksa AK Partili Aday Adayının mı Birleştirici Güç olduğunu merak ettiklerini ifade ettiler.  

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Nevşehir’de aday adayları arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde özellikle AK Parti Aday Adaylarının genelinde AK Parti Genel Merkezi tarafından belirtilen reklamlar ile kendilerini vatandaşlara tanıtırken bir aday adayı ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘’Türkiye’nin Birleştirici’’ gücü sloganını Nevşehir’e uyarlayıp tanıtım yapması dikkatlerden kaçmadı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe Nevşehir’de billboardlarda yapmış olduğu tanıtım reklamlarında AK Parti Genel Merkezi tarafından belirtilen reklamların dışına çıkarak CHP’nin Türkiye’nin Birleştirici Gücü sloganını kendisine uyarlayarak AK Parti’ye çevirmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Reklamı gören vatandaşlar ise CHP'nin mi yoksa AK Partili Aday Adayının mı Birleştirici Güç olduğunu merak ettiklerini ifade ettiler.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.